Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Esindusmeeskonnalt Tipneri karikavõistluste 1/64-finaalis kiire ja korralik töö

Eile võtsid meie mehed Tabasalu Arenal vastu Pärnu JK Poseidon II, kellest saadi jagu tulemusega 26:0!!

***

Skooriotsa tegi Art Albert Anepaio lahti juba 2. minutil ning riburadapidi said jalad valgeks 9 meest. Eriti head hoogu näitas 12 väravat löönud Dinars Ekharts. 👏🏻

🔵 Meeskonna kapteni Valeri Makarovi sõnul oli neljandast liigast külla tulnud vastasel raskusi JK Tabasalu kiirustega kohanemisega ning seetõttu vaatasidki skooritabloolt just sellised numbrid vastu. “Meie jaoks oli esmatähtis edasi saada ja see meil õnnestus. Edasi paar puhkepäeva ja valmistume juba mänguks Raplamaa vastu. Aitäh Poseidonile ja edu neile liigas!👊🏻
***
Nädala pärast jätkuvad Esiliiga B mängud, kui mehed sõidavad külla Raplamaa JK-le. Liigatabelis ollakse jätkuvalt esimesel pulgal ning lähim jälitaja FC Tallinn jääb tänu hiljutisele viigimängule nelja silma kaugusele.
***
Vaata meie meeste väravatesadu SIIT
***
Foto: Brit Maria Tael / Soccernet.ee