Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Esindusnaiskonnale hooaja kolmas ning väga veenev võit

Täna toimus Naiste Meistriliiga 9. vooru mäng, kus meie naised mängisid koduväljakul Põlva FC Lootose naiskonnaga ning võitsid mängu 4:1!!!
***
Sinisärgid hakkasid oma teed minema juba 5. mänguminutil. Keskväljal palli säilitanud Sandra Pärn leidis paremalt äärelt üles Natali Sigijane, kes tõttas ning saatis palli tagumisse posti tormanud Anne-Grethe Pajuviidikule – 1:0! Sarnane stsenaarium rullus lahti ka 20 minutit hiljem, kui Sigijane madalale söödule sai Karina Piirimaa küll näpud vahele, aga Anette Salei oli valvel – 2:0!
***
35. minutil riputas Lisete Tammeveski diagonaalpalli Carmel Söödile, kelle esimesse posti saadetud tsenderdus jõudis väravasse tänu vastasele – 3:0! Avapoolaja lõppskoori vormistaski Sööt ise, kes unustati tagumisse tsooni üksi ning Salei tsenderdus leidis paremääre kindlalt üles – 4:0! 🙌🏻
***
Teine poolaeg oli sinisärkide poolt samuti veenev, kuid 61. minutil õnnestus hetkeline peataolek ära kasutada ning Kärt Hüdsi sutskas ühega – 4:1. Peale seda muutus mäng pisut lahtisemaks ning mõlemad pooled töötasid lisa nimel. Seda aga ei tulnud, mis tähendas, et JK Tabasalu sai naiste Meistriliigas kirja oma kolmandad võidupunktid! 🎉
🔵 Keskkaitses mänginud Marta Staalfeldt: “Esimesel poolajal tegime oma ära ja lõime 4 väravat ning hoidisime taga nulli. Teine poolaeg tulime ehk liiga lõdvalt riietusruumist platsile ja oma mängu rohkem käima ei saanud. Siiski kõige tähtsama ehk 3 punkti jätsime koju ja saame positiivse noodiga uuele keerulisele nädalale vastu astuda.”
JK Tabasalu paikneb naiste Meistriliigas kaheksa kohtumise järel endiselt 5. kohal. Uuel nädalal ootavad naisi ees suured vastasseisud Tallinna FC Flora ja Saku Sportinguga.🤞🏻
***
Ühtlasi anti kohtumise eel MAIKUU parimale mängijale – Sandra Pärnale – üle ka väike meene. Tubli töö! 👏🏻💙
Foto pärineb kohtumisest Tallinna FC Floraga: Mihkel Naukas