Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Meie naiskond ja meeskond võõrsilt seekord võitu ei noppinud

Esindustele vastikud, teisalt õpetlikud kaotused! ⚽️
***
Laupäeval astus esindusmeeskond väljakule, et oma head hoogu jätkata. Viiendal minutil jäädi kaotusseisu, kuid pisut enam kui veerand tundi hiljem õnnestus Dinars Ekhartsil penaltipunktilt üks tagasi virutada. FC Tallinn ei jätnud aga jonni ning sai meie meestest kokkuvõttes jagu tulemusega 5:2.
***
🔵 Kaks väravat löönud Dinars Ekharts: “Alustasime mängu hea hooga aga siis ikkagi FC Tallinna ründajad mängisid meid kogemusega üle. Kaitses hakkasid tulema prohmakad ja ebavajalikud vead sisse, mida oleks saanud vältida ja nii see seis kerkiski nii suureks. Kuni seisuni 2:2 mängisime väga hästi.”
***
Esiliiga B liidrikoht on jätkuvalt JK Tabasalu oma, kuid justnimelt matši vähem pidanud FC Tallinn on viie punkti kaugusel valmis kollitama.
***
Esindusnaiskonnal läks samal ajal aga tüki kehvemini. Kuigi Heidi Melis keerutas palli 5. minutil karistuslöögist tagumisse ristnurka, siis Saku Sporting vastas kokkuvõttes koguni üheksakordselt.
Küsides palluritelt, mis ikkagi juhtus, kõlasid märksõnad: tahe, võitlusvaim, lahmimine, lagunemine …
Sellise tulemuse pealt lähevad naised puhkama ning naasevad 16. juulil. Naiste Meistriliigas on end 10 mänguga viiendale pulgale mängitud.
Pea püsti! 💙👊🏻
***
Järgmine esindusmeeskonna mäng toimub 22.juunil kell 19:00 Tabasalu Arenal, kus toimub Tipneri karikavõistluste 1/64 finaal – JK Tabasalu vs Pärnu JK Poseidon II
***
Foto: naiskond eilse kohtumise eel

Facebooki kommentaarid