Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Esindusmeeskond pääses edasi Tipneri karikavõistluste 1/16 finaali

🏆 ESINDUSMEESKOND ALISTAS TARTU JK WELCO NING PÄÄSES KARIKAS 32 PARIMA HULKA 🏆
Eile õhtul toimus Tabasalu Arenal Tipneri karikavõistluste 1/32 finaal, mis lõppes meie esindusmeeskonna 3:1 võiduga Tartu JK Welco üle 👏🏼
***
Mäng oli võitluslik ja tasavägine, kuid juhtrolli haarasime meie esimesena. 11’ minutil läksime juba 1:0 juhtima, kui Joosep Põder andis väga hästi mõõdetud ja ajastatud söödu vastaste kaitseliini taha. Selle söödu võttis vastu Tristan Pajo, kes mängis end esimese puutega väravavahist mööda ning teisega palli juba võrku veeretas 🤩
Sealt edasi tundus, et kontrollime mängu hästi ning otsime teist väravat, kuid tartlased ei andnud meile midagi kergelt. 39’ minutil oli neil võimalus pall sarnaselt Pajole tühja väravasse veeretada, kuid joone pealt lõi selle klaariks Märten Subka. Enne poolaja lõppu määras aga kohtunik Welco kasuks penalti, kui peale karistuslööki tekkinud segaduse järel vastane määruste vastaselt maha võeti. Premium Liigas üle 250 mängu pidanud Tauno Tekko realiseeris selle kindlalt ning vaheajale läksime 1:1 viigiseisult.
***
Teist poolaega oli mängitud napilt 3 minutit, kui Subka otsustas taas särada, seda aga teiselpool väljakut. Pajo riputas tsenderduse karistusalasse ning Welco väravavaht klaaris selle pisut ebakindlalt. Karistuslöögi järgselt rünnakule jäänud Subka lõi selle palli suurepärase käärlöögiga vastaste võrku ning tegi seisuks 2:1 💥💥💥
Ülejäänud mänguks jagus veel võimalusi mõlemale poole ning mõlemad meeskonnad tabasid korra ka palliga vastase värava latti. Pinget oli õhus viimaste minutiteni, kuni 90’ minutil sai hea pressingu järel Pajo vastaste keskkaitsjalt palli kätte ning kindlalt mängu lõppseisuks 3:1 vormistas 😍
***
Esindusmeeskonda ootab nüüd ees sõit Haapsallu, kui laupäeval kohtume Esiliiga B’s Läänemaa JK’ga.
Pühapäeval 31.07 toimub ka meie suurejooneline Perepäev, seega on tulemas üks järjekordne meeleolukas jalgpallinädal ⚽️
Suured tänud ka meie armsatele pealtvaatajatele, keda oli seekord staadionile kogunenud 153 💙
Foto: @britmariat

Facebooki kommentaarid