Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Esindusmeeskond tuli võõrsilt koju taas võidupunktidega

Esindusmeeskonnale kolm pisut raskevõitu punkti juurde! 👏🏻
***
Neljapäeval käis JK Tabasalu külas Raplamaa JK-l, kellega peeti maha Esiliiga B 18. vooru kohtumine. 54 pealtvaataja silme all kangutati kaua, kuid avapoolajal jäidki väravad nägemata. Teise poolaja alguses hakkasid Tabasalu katsed lõpuks vilja kandma, kui esmalt sai jala valgeks Dinars Ekharts – 1:0!
Veerand tundi enne kohtumise lõppu tegi peatreener Risto Sarapik aga hiilgava lükke, saates väljakule Art Albert Anepaio. Loetud minutid hiljem viis supervahetusmees omad kindlamalt juhtima – 2:0! Kiidusõnad ka hoolega mõõtnud ning seejärel täpse söödu karistusalasse lasknud Frank Andrew Annionile. 🙌🏻
***
🔵 Esiliiga B-s esimest korda skoorinud Art Albert Anepaio: “Mäng tundus olevat meie kontrolli all, kuid väravani ei jõudnud. Raskusi oli palliga mängimises, kuna väljak ei olnud parimas olukorras. Mängu minnes sain ülesandeks püsida kõige viimase mehe juures. Meeskonna esitus oli hea.”
***
Esiliiga B tipp on taaskord kindlamalt JK Tabasalu käes. FC Tallinnal on lähima jälitajana mängitud kohtumine vähem ning maha jäädakse seitsme silmaga.
Ka on väravaküttide edetabelis esindatud kaks meie meest – Tristan Pajo (1. koht) ja Dinars Ekharts (5. koht)! 🔝😎
Foto: Mihkel Naukas