Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Esindusnaiskond kodus võidupunkte ei noppinud

Esindusnaiskonnale 12. mänguvoorus õnnetu kaotus! 🔵
***
Meie naised astusid täna kodusel Tabasalu Arenal vastu JK Tallinna Kalevile, kellelt saadi avakohtumises minimaalselt lüüa. Täna hoolega punktimõtteid mõlgutanud Sinisärgid alustasid agaralt, kuid kord oli sihik paigast, siis astusid Kalevi pallurid otsustavalt vahele.
***
Nagu ikka, kui ise ei löö, siis lüüakse sulle, ja nii kokkuvõttes läkski. Kalev läks kohtumist juhtima 27. minutil, kui vasakult äärelt lippama pääsenud Elisabet Polstjanova kõmmutas madala palli Jana Tugo kere alt läbi.
Teisel poolajal lubati nurgalöögi järel keerutama Marie Heleen Lisette Kikkas, kes viis omad 73. minutil 2:0 ette. Meie naiste 0:3 kaotuse vormistas Polstjanova.
***
🔵 Täismängu kirja saanud Natali Sigijane oli kohtumise järel konkreetne: “Valdasime korralikult palli ja tekitasime palju rünnakuolukordi, kuid kahjuks ei realiseerinud neid ära. Vastased aga olid oma rünnakutel täpsed ja kasutasid oma võimalused ära.”
JK Tabasalu jätkab naiste Meistriliiga 5. pulgal. Nädala pärast 30.07 võõrustatakse JK Tulevik ja Suure-Jaani Unitedi Ühendnaiskonda, kellega on varasemalt väga eeskujulikult hakkama saadud.
Ja lubage tutvustada, esindusnaiskonna juunikuu silmapaistvaim mängija – Liisi Karilaid! 🎉👏🏻
Fotod: Jana Pipar