Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Esindusnaiskond sai koduväljakul kirja hooaja suurima võidu

Esindusnaiskonnale 13. mänguvoorus kindel võit JK Tulevik ja Suure-Jaani Unitedi Ühendnaiskonna üle! 🎉💙
Eile madistasid meie naised Tabasalu Arenal vägagi eeskujulikult. Skooriotsa tegi 18. minutil lahti hea läbisöödu saanud Sandra Pärn, kes tegi ühele ette sattunud kaitsjale säru ja kõmmutas palli kindlalt tagumisse nurka – 1:0! Kümmekond minutit hiljem oli Pärn uuesti aktsioonis: hoolega äärel kombineerinud Anette Salei tsenderdas palli kasti ning teisel katsel põrutas ründeäss oma teise – 2:0! Avapoolaja lõpetas teist palli agaralt noolinud Natali Sigijane – 3:0! 🙌🏻
50. minutil jätkas Sigijane sealt, kus pooleli jäi. Carmel Sööt leidis ta mängijate vahelt üles ning väravavõrk sahises taas – 4:0! Viimane tabamus oli aga maasikas. Laseme Marta Staalfeldtil parem kirjeldada: “Keidy lihtsalt tõmbas mingi 3 venda kohvile pmst. Paremalt poolt hakkas jooksma ja siis paremalt vasakule ja tagasi paremale ja atsaaaaa – risti!” Ühesõnaga, Keidy Pööra – 5:0! 😵‍💫👏🏻
Niisiis sai esindusnaiskond kirja oma selle hooaja suurima võidu. Naiste Meistriliiga tabelis ollakse hetkel 5. pulgal ning eespool paikneval Pärnu JK Vaprusel on sama palju punkte. Nädala pärast ongi juba võimalus kõrgemat kohta püüda, sest just suvepealinlased sõidavad Tabasallu külla.
***
Fotod: Jana Pipar