Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Meie esindusnaiskonnale Tartust hooaja 4. võit

Esindusnaiskonnale 11. mänguvooru kohtumises hooaja neljas võit! 🙌🏻
***
Täna naasid meie naised pausilt ning pidasid võõrsil maha tulise madina Tartu JK Tammekaga. Kõik kohtumise kuus väravat löödi ära avapoolajal. Matši 16. minutil võitles Heidi Melis omadele palli tagasi, leidis üles Anette Salei ning tal ei jäänud muud üle kui mänguvahend karistusala tagant lati alla saata – 1:0! Minutike hiljem oli tartlastel vastus olemas, kui Marie Kiivit põrutas ühe tagasi.
23. minutil oli taas meie naiste kord skoori teha. Selleks võitis Keidy Pööra paremalt äärelt palli, lükkas selle edasi Anne-Grethe Pajuviidikule ning kogenud ründaja paigutas mänguvahendi kindlalt tagumisse nurka – 2:1! Mõni minut hiljem keerutas Natali Sigijane nurgalööki sääraselt, et pall jõudis mõningaste mööndustega otse väravasse – 3:1! 🤩 Viis minutit hiljem võttis Sigijane nurgalööki tüki rahulikumalt: pall jõudis värava alla, kust Pajuviidik selle peanupuga võrku toimetas – 4:1! Päris avapoolaja lõpus õnnestus Kirkeliis Lillemetsal putku pista ja üks veel tagasi lüüa – 4:2.
***
Teisel poolajal kangutasid mõlemad naiskonnad küll edasi, kuid väravad jäid tühjaks. Ei saa mainimata jätta, et Tabasalu poolelt tegi igasugu lõvitõrjeid ja muid olulisi sekkumisi meie nooruke väravavaht Melani Lisandra Kõrran. 👏🏻
***
🔵 Täismängu ja väravasöödu kirja saanud Keidy Pööra: “Kuna teadsime, et peame saama omale need 3 punkti tabelisse kirja, siis ma usun, et väravad tulid ka suuresti tahtmisest: olime kõik võistkonnana valmis ja motiveeritud. Suutsime suurema osa ajast domineerida ja palli enda valduses hoida, tekitasime momente ja häid väravavõimalusi. Mõnel hetkel lasime vastasel mängu enda valdusesse võtta, kuid üldpildis saime mängida oma mängu ja usun, et võime rahule jääda.” 💙
***
Kolme võiduka punkti abil kindlustasid naised Meistriliiga tabelis viiendat kohta. Järgmisel nädalal 23.07 on võimalus seda parandama asuda, kui külla tuleb JK Tallinna Kalev.
Fotod: Liisi Troska