Üks sats, üks süda
JK TABASALU

31.juulil toimus JK Tabasalu meeleolukas perepäev

🎉JK TABASALU PEREPÄEV 2022🎉
Eile sai Tabasalus ilusa suveilma saatel maha peetud väga meeleolukas JK Tabasalu Perepäev 2022 ☀️
***
Terve Tabasalu jälgis, kuidas meie RONGKÄIK uhkelt läbi tänavate staadionile marssis. Suur aitäh Reigo Ahvenale ja A Le Coq löögirühmale, kes aitas kindlaks teha, et terve Tabasalu meid ikka kuuleks 🗣
Staadionil võtsid meie treenerid & sõbrad mõõtu uue kohaliku Ulasabat C.F. meeskonnaga. Lõppskoor jäi 5:2 meie kasuks, kuid eks Ulasabat’i meestel olid jalad veel eelneva õhtu liigamängust ka pisut kanged.
Paraku pidi meie U21 meeskond leppima 1:3 kaotusega, kuid Karl Oliver Sau tõeline iluvärav hoidis pinget üleval veel päris lõpuminutiteni ⚽️

 

***
Täname siiralt kõiki suuri ja väikseid osalejaid. Loodame, et saite kõik meiega veeta ühe toreda päeva ✨
Suur aitäh ka meie kallitele toetajatele, kes aitasid meil selle aastast Perepäeva läbi viia: Rademar, Eventtents, Hansa Gurmee, A Le Coq löögirühm, Teeme Keemiat, Pitsastuudio, Tabasalu Sushi & Burger, Neiborhuud ja Harku vald
💙Üks sats, üks süda! 💙