Üks sats, üks süda
JK TABASALU

EDUKAS NÄDALAVAHETUS MEIE ESINDUS- JA U21 MEESKONNALE

Möödunud laupäeval alistas meie esindusmeeskond võõral väljakul 3:0 Tallinna JK Legioni U21 meeskonna. Jala said valgeks Joosep Põder ning ka meiega suvel liitunud Peeter Klein. Kirsi tordile pani Alan Nahk, kui realiseeris kindlalt meie kasuks määratud penalti 🎯
***
Peatreener Risto Sarapik võttis mängu kokku järgnevalt: 🗣
-“ Kas üldpildis olite meeskonna tänase esitusega rahul ning millise mulje jättis uus mees Peeter Klein oma debüütmängus?”
-“Jah, olen meeskonna tänase esitusega väga rahul. Eriti suhtumise ja meelsusega, kuidas mänguks valmis olime. Võitsime palju duelle ja saime suurepäraselt hakkama vastase sportliku agressiivsusega. Peeter Klein toob meie noorde meeskonda juurde jõudu, kogemust ja mehisust 💪
***
Esiliiga B tabeli liidrikoht kuulub endiselt Tabasalule, kuid FC Tallinn ei jää üldse kaugele. Jah, vahe on küll 6 punkti, kuid konkurentidel on ka üks mäng vähem peetud.
***
Ka U21 meeskond sai ennast tagasi võidulainele, kui Lasnamäe FC Ajax alistati skooriga 8:1. Mark Toompuu, Marcus Padrik & Romet-Markus Adamson viisid meid poolajale 3:1 eduseisus ning teisel poolajal kindlustasime 3 punkti juba võimsalt. 52’ minutil lisas Adamson veel ühe ning 3 minutit hiljem skooris ka Edwin Stüf. Peale seda hakkas aga Tomi Linde show. Linde vormistas viimase 15 minutiga endale kübaratriki ning tegi lõppskooriks 8:1 🎩
Jätkame samas vaimus sinised! 💙

Facebooki kommentaarid