Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Esindusmeeskond jättis 170 pealtvaataja ees punktid koju

Eile õhtul võõrustas meie esindusmeeskond Tabasalu Arenal Tartu JK Tammeka U21 meeskonda.
***
Mäng algas väga võitluslikult ning tasavägiselt. Tartlased mängisid väga organiseeritult ja meil ei õnnestanud kuidagi palli ette püsima saada. 27’ minutil viis siiski Joosep Põder meid juhtima, kui realiseeris Pajo poolt värava ette toimetatud madala söödu, mis paremalt äärelt hea läbimurde järel sündis 🔥
Poolaja pausilt naasedes teadsime, et tehtud pole veel midagi ning lahing jätkus. Olime aga hästi häälestatud ning 52’ minutil virutas Oskar Hõim kasti joone pealt ristnurka ühe tõelise maasika 🍓 – 2:0 oli juba kindlam seis, kuid Tammeka noorel meeskonnal jätkus südikust. See kandis ka vilja, kui 68’ minutil määras kohtunik nende kasuks penalti, mis ka realiseeritud sai. Viimased paarkümmend minutit pakkusid palju närvikõdi, sest Tammeka ohustas meie väravat korduvalt. 85’ minutil saatis kohtunik ühe Tammeka mehe aga teise kollase kaardiga väljakult minema. Lõpuminutitel pidasime vastu ja tüürisime mängu siiski kindlalt võidusadamasse 😌
***
Järgmine liigamäng ootab meid ees juba sel laupäeval, kui sõidame külla vanale tuttavale Tartu JK Welcole 🤝
***
Atmosfäär, mis eile Tabasalu Arenal valitses, oli suurepärane ja oleme väga tänulikud kõigile kaasaelajatele 💙
Foto:@mihkelnaukas_photography