Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Meie esindusnaiskonnale magus võit koduväljakul

Meie esindusnaiskond on jätkuvalt vinge ja superhoos! ⚡️🔥
***

Eile võõrustas JK Tabasalu naiste Meistriliigas Pärnu JK Vaprust, kellelt saadi võõrsil mõru 2:3 kaotus. Seekord teadsid meie Sinisärgid juba algusest peale, mida tuleb teha. Kohtumise viiendal minutil viis putku pistnud Sandra Pärn omad ette – 1:0. Kõva kangutamine kandis uuesti vilja pool tunnikest hiljem, kui Marta Staalfeldt läks karistuslööki lööma. Kaptenirolli kandnud Staalfeldt keerutas palli latist võrku – 2:0! Napilt enne avapoolaja lõpuvilet jõudis pall pisut õnnega pooleks Heidi Melise jalale, kes ei mõelnud millisekunditki ja suunas palli posti kõrvale – 3:0! 😎

 

Teisel kolmveerandtunnil ei saanud naised kohe õiget hoogu sisse, kuid kui tulema hakkas, siis korralikult. 82. minutil lõikas Laura Jaansen pikemalt ette visatud palli vahelt ning leidis kaitsjate seltsist nooliva Anne-Grethe Pajuviidiku, kelle närv pidas väravavahiga silmitsi minnes kindlalt vastu – 4:0! Loetud minutid hiljem toimetas sarnase stsenaariumi järgi Laada Tereštšenkova, kes andis väravasöödu samuti just Pajuviidikule – 5:0! 🙌
***
🔵 Naisi edukalt vedanud Marta Staalfeldt Soccernet.ee-le: “Me võtsime hästi rahulikult, tegime oma asja ning teadsime, et me tegelikult oskame palli hoida ja väravaid lüüa. Lihtsalt võtsime vabalt ja võitsime selle mängu ära. Tahtmist on hästi palju, kõik tahavad. Meil on palju mängijaid ja suur konkurents, kõik peavad pingutama. Täpselt nii ongi, et igas mängus pingutame, tahame, võitleme ning käime trennis ja nii need võidud tulevad!” 👏
Kolm võidukat punkti tõstsid meie naised naiste Meistriliigas magusale 4. pulgale! Kolme silma kaugusele jääb muuseas pronksikoht, mida hetkel hoiab ühe mängu vähem pidanud JK Tallinna Kalev. Laupäeval ootab naisi ees uus vastasseis, kui külla tuleb Põlva FC Lootos.
Meie esindusnaiskond on väga tänulik ka oma fännidele, kes ikka ja jälle toetamas käivad! 💙
Foto: Brit Maria Tael / Soccernet.ee