Üks sats, üks süda
JK TABASALU

MEIE NOORTEGRUPID OSALESID STOCKHOLM FOOTBALL CUPIL

⚽️🇸🇪 MEIE NOORTEGRUPID OSALESID STOCKHOLM FOOTBALL CUPIL 04.-07.08.2022 🇸🇪⚽️
***
Osalesime turniiril 5 erineva noortegrupiga, mille moodustasid 73 last. Siinkohal tuleb teha ka sügav kummardus meie armsatele lapsevanematele, kes meiega kaasas käisid ning kõige korraldamisel ja haldamisel abiks olid 💙
***
Lastele jagus võistluste kõrvalt ka väga palju ägedaid tegevusi. Näiteks käidi koos Gröna Lundi lõbustuspargis ning väga vinge elamuse said lapsed, kui käisime kõikide gruppidega Tele 2 Arenal Hammarby IF liigamängu vaatamas 🤩
Nüüd aga natukene ka tulemustest:
Andrus Mitti poolt juhitud 2012 Sinised võitsid kaks mängu, viigistasid ühe ning kaotasid kolm.
Sarnaselt tuli Valeri Makarovi 2009 Valgete grupil rinda pista väga tugevate vastastega ning kuigi kumbki grupp medaleid koju ei toonud, said lapsed suurepärase kogemuse osaliseks.
2009 Sinised võitsid treener Riho Pilli käe all 5 mängu ning kaotasid ühe. Treener oli poiste pingutustega väga rahul ning 9. koht sellise tasemega turniiril ei ole üldse paha.
2007 Siniseid juhendanud Alan Arruda tõdes samuti ainult positiivseid emotsioone ning head meelt sellise kogemuse üle noortele jalgpalluritele. 2007 grupp jäi oma turniiril 3. ning naases koju pronksmedalitega 🥉
Teet Pajo juhendas meie 2011 Siniste gruppi ning suurepärane turniir lõppes paraku 3:4 kaotusega finaalmängus. Karikas jäi seekord küll saamata, kuid hõbemedalid saadi kaela ning valusast kaotusest hoolimata lahkuti Rootsist pea püsti 🥈
***
Tulemused on muidugi alati tähtsad, kuid meil on siiralt hea meel, et saame oma klubi kasvandikele selliseid kogemusi ja võimalusi pakkuda. Kindlasti jäävad sellised hetked noortele meelde terveks eluks ⚽️💙