Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Naiskond alistas koduväljakul Põlva FC Lootose

Laupäeval korjasid meie võimsad naised taaskord võidupunkte, kui kodusel Tabasalu Arenal alistati Põlva FC Lootos tulemusega 4:1. 🤩🙌
***
Pisut hiilivalt-otsivalt alanud kohtumises läks JK Tabasalu juhtima pisut peale pooltunni täitumist. Olukord sai alguse nurgalöögist: Anette Salei leidis üles esimeses postist olnud Sandra Pärna ning meie ründeäss toksas palli peaga võrku 1:0! Päris poolaja lõpus oli ka vastasel vastus olemas, kui Kristin Kukli kõmmutas palli Melani Lisandra Kõrrani jaoks püüdmatult tagumisse nurka – 1:1.
Teise kolmveerandtunni alguses viisid meie naised seisu taas positiivseks, kui nurgalöögi järel pääses kõmmutama Pärn – 2:1! Uuesti jõuti sihile 81. minutil, kui Anne-Grethe Pajuviidik sai karistusalasse mängitud palli omaks, jättis selle moodsalt Egle-Eliise Kurele ning noor äss sutskas palli puurilukust kindlalt mööda – 3:1! Kohtumise lõpptulemuse vormistas karistusala joone lähistelt löögile pääsenud Salei – 4:1! 🥳
***
🔵 Naiskonna kapten Laura Jaansen: “Uskusime endasse algusest peale, kuid eks see oligi mingis mõttes uinutav. Liigutasime palli usinalt, aga teravusest ning ettearvamatusest jäi esialgu puudu. Poolajapausil saime treeneritelt korraliku äratuskella, muutsime mõnda asja ning väravad hakkasid tulema. Muidugi on kahju, et ei suutnud asju kodus korras hoida, kuid ei lase end sellest ülemäära heidatada. Nüüd on ees ootamas keeruline periood, sest kohtume järjest esikolmiku naiskondadega. Töö käib edasi!”
***
Niisiis sai meie esindusnaiskond kirja kolmanda järjestikuse võidu, mis hoiab neid kindlalt 4. tabelireal. Uus lahing ootab ees juba selle nädala laupäeval, kui vastu tuleb seni võitmatuks jäänud, kuid enam-vähem haardeulatuses olev JK Tallinna Kalev.
Jätkake samas vaimus! 💙
Foto  pärineb kohtumisest JK Tallinna Kalevi vastu: Jana Pipar