Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Esindusnaiskond alistas võõrsil vastase suureskooriliselt

Mida tegi täna meie esindusnaiskond?!?!?! 10:0 võit!! 🤩🙌🏻💙
***
Meie naised läksid naiste Meistriliiga 19. voorus vastamisi JK Tulevik ja Suure-Jaani Unitedi Ühendnaiskonnaga, kes pandi päris korralikult kummuli. Juba 10. minutil viis Anne-Grethe Pajuviidik omad juhtima, saates latist tagasi põrkunud palli õlaga võrku – 1:0! Kaheksa minutit hiljem leidis Natali Sigijane üles enda lemmikpaiga – ristnurga – 2:0! Kohe sinna otsa saatis Sigijane täpne sööt Anette Salei puurilukuga silmitsi ja vasakäär lahendas kindlalt – 3:0! Tabasalu järgmise virutas Pajuviidik pisut enne pooltunni täitumist paarikümne meetri pealt – 4:0! Päris poolaja lõpus pääses Salei nurgalöögi järel virutama – 5:0! Avapoolaja lõppskoor vormistati 44. minutil, kui Salei pani terava palli värava alla ning Tuleviku keskkaitsja jalast jõudis pall taas võrku – 6:0! 😎
***
Teisel poolajal mindi samas taktis edasi. Juba 50. minutil keerutas Salei palli sääraselt, et Pajuviidik kõmmutas õhust ühega – 7:0! Kaheksa minutit hiljem jättis Sandra Pärn mänguvahendi väikse kõksuga Sigijanele ning taas ristnurka – 8:0! 86. minutil keerutas Mia-Lisette Sarapik palli nurgalöögist kõige kõrgemale kerkinud Marta Staalfeldtile – 9:0! Kohtumise lõpptulemuse vormitas Liis Hellilt hea läbisöödu saanud Pajuviidik10:0! 👏🏻
***
JK Tabasalu on naiste Meistriliigas hetkel 4. pulgal. Ees on ootamas veel kaks liigamängu ning seejärel lüüakse tabel pooleks. Niisiis tuleb lõpus veel kõvasti hagu anda, sest Tartu JK Tammeka hingab korralikult kuklasse. 👊🏻

Peale hea tabeliseisu on ka 12 tabamust kirja saanud Anne-Grethe Pajuviidik väravaküttide edetabeli 7. pulgal. 💙

Foto: pärineb kohtumisest Saku Sportinguga: Mihkel Naukas