Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Esindusnaiskond mängis end karikavõistluste veerandfinaali

Eile käisid meie naised Põlvas, et tuua kindlalt koju pilet karikavõistluste järgmisesse ringi.
Kuna vastas oli rahvaliigas toimetav Lootose Vutid, siis teadsid meie naised päris täpselt, kuidas võit kätte saada. 👊🏻
***
Avapoolaeg võideti tulemusega 4:0. Skooriotsa tegi lahti Lisete Tammeveski, riburadapidi sahistasid ka Anne-Grethe Pajuviidik ja Mia-Lisette Sarapik. Teisel poolajal virutati koguni 12 väravat juurde! Tabamused said oma arvele ka Sandra Pärn, Natali Sigijane ja Anette Salei. Kolm väravat jõudsid võrku vastasmängijatest. Niisiis võeti kindel 16:0 võit! 🤩
***
Juba laupäeval on esindusnaiskond kodusel Tabasalu Arenal, vastas Pärnu JK Vaprus. Kahe vooru järel läheb naiste Meistriliiga tabel pooleks ning seetõttu on ülimalt oluline aidata just JK Tabasalu esinelikusse. Tule naistele kindlasti kaasa elama! 💙
***
Foto pärineb kohtumisest Tallinna FC Floraga: Mihkel Naukas

Facebooki kommentaarid