Üks sats, üks süda
JK TABASALU

JK Tabasalu uus turundus- ja sponsorlussuhete juht, Carl Maidla!

TERE TULEMAST KLUBISSE – MEIE UUS TURUNDUS- JA SPONSORLUSSUHETE JUHT CARL!
***
Meie klubi arengusse hakkab suuresti panustama meie enda klubi kasvandik ja endine pikaajaline mängija Carl Maidla 🤩
***
🔹“Mis on sinu peamised ülesanded uuel tööpostil?”
🗣 “Oma suurimaks kohustuseks uues rollis pean üleüldist klubi arengut. Väljakul ma klubi arengusse panustada ei saa, kuid plaanin teha kõik, mis võimalik väljaku kõrvalt. Kodumängudel peavad Tabasalu Arena tribüünid olema puupüsti rahvast täis ning jalgpalli melu tuleb Tabasalus viia uuele tasemele. Lisaks annan oma panuse meie sotsiaalmeedia väljundile ning ka klubile uute toetajate leidmisele.
🔹 “Kus näed meie klubi viie aasta pärast?”
🗣Ambitsioonid on minul isiklikult väga kõrged. JK Tabasalul on väga hea n-ö põhi all, et sellest midagi väga erilist luua. Mitte, et see muidugi juba eriline poleks. Olen siin ise sisuliselt kogu oma karjääri mängijana veetnud ning tean, kui palju vaeva näevad kõik treenerid, mängijad, lapsevanemad ja fännid. Viie aasta pärast kindlasti, kuid usun, et juba varem näen meie esindusmeeskonda Premium Liigas mängimas ning esindusnaiskonda Naiste Meistriliiga tippu vallutamas. Muidugi on ka väga tähtis meie järelkasv. Seega tuleb kõvasti panustada ka noortesüsteemi arengusse. Ja muidugi tuleb purustada ka kõik võimalikud publikurekordid, et kogu Harku vald meie kogukonna tunnet omaks peaks.”
🔹 “Millega tegeled vabal ajal?”
🗣Ega mul eriti vaba aega ei olegi. Kui parajasti klubi asjadega ei tegele, olen ka ise täielik spordihull. Mängin ise jalgpalli teises Tabasalu jalkatiimis Ulasabat C.F.’is ning kannan ka seal sarnast rolli ja vastutust klubi arengus. Lisaks tegelen taipoksi ning jõusaaliga. Seega kõik tiirleb ikkagi spordi ümber. Muidugi ei tohi ära unustada ka väärtuslikku aega pere ja sõprade seltsis.”
***
Tere tulemast tagasi meie klubisse, Carl. Oleme sinuga arenguplaanide poolelt igati samal meelel ning soovime palju kordaminekuid uues väljakutses! 💙

Facebooki kommentaarid