Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Naiskond mängis mullu hõbeda teeninud Saku Sportinguga viiki

Esindusnaiskond sai kodus hakkama tõelise koerustükiga, sest mullu hõbeda teeninud Saku Sportinguga mängiti 3:3 viiki! 🤩👏
***
Tavapärasest pisut nooruslikuma koosseisuga mänginud JK Tabasalu jäi kaotusseisu kohtumise 5. minutil, kui palli toimetas võrku naiste Meistriliiga suurim väravakütt Emma Treiberg. Päris poolaja lõpus lisas Lisandra Rannasto teisegi – 0:2 …
***
Meie Sinisärkide tagasitulek algas 61. minutil, kui Egle-Eliise Kurg mängis end vasakul äärel puurilukuga silmitsi ning paigutas mänguvahendi kindlalt võrku – 1:2! Sellest sai törts indu juurde Saku, kes virutas kiirelt ühe ikkagi tagasi – 1:3. Tabasalu näitas siiski oma sisu: minutid hiljem mängis Sandra Pärn end paremal äärel priiks, lükkas värava alla ülitäpse söödu, mis ajas vastase pöördesse ning lõpuks oli Kure jalg jälle see, mis väravasahina päikselise taeva poole teele saatis – 2:3. Ja et asi oleks eriti magus, Kurg vormistas kohtumise lõpptulemuse ja oma kübaratriki 73. minutil, näidates taaskord kindlat jalga väravavahiga pilke vahetades! 🥳🙌
JK Tabasalu sai naiste Meistriliiga 18. mänguvoorust seega magusa punkti, mis aitab 4. positsiooni kindlustada. Kolme vooru järel lüüakse tabel pooleks ning hetkel asub kaks mängu vähem pidanud lähim jälitaja Tartu JK Tammeka nelja silma kaugusel. 🤞
***
Hea töö, naised! 👏
Foto: Jana Pipar