Üks sats, üks süda
JK TABASALU

2009 valge grupi hooaeg lõpetati ühise perepäevaga

JK Tabasalu 2009/U14 valge võistkond lõpetas Eesti Noorte Meistrivõistlused Koerus, kus pärast pikka hooaega saavutati U14 II liiga C tasemel 2. koht, jäädes võitjale alla vaid 2 punktiga. Mängudes kokku 5 võitu, 2 viiki ja 1 kaotus ning väravatevahe 40:14. Kokku võistles U14 vanusegrupis 29 võistkonda.

***

Selleks, et hooajale väärikalt lõpp-punkt panna, korraldasid lapsevanemad koostöös treener Andrus Mittiga ühe meeleoluka pühapäeva pärastlõuna Tabasalu väikesel väljakul. Nii emad-isad kui poisid said teha treeneri juhendamisel harjutusi ning lõpuks ka pidada maha sõbraliku lahingu teineteise vastu. Peolt ei puudunud ka maitsvad söögi ja joogid, kõigi poiste lemmikud minipannkoogid ning tunnustamine.
***
Aitäh treener Andrus Mittile südamega tehtud töö eest, vanematele, kes alati on aidanud, panustanud ja toetanud nii poisse kui treenerit ning poistele, kes on pakkunud palju säravaid väravaid, olnud üks korralik sats ja julgustanud teineteist.
***
Edukalt uude hooaega!
Üks sats üks süda, Tabasalu!