Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Esindusmeeskond võttis Hiiult kindla võidu

🔷 ESINDUSMEESKOND VÕTTIS HIIULT KINDLA VÕIDU JA TABELILIIDER LIBASTUS🔷
Möödunud pühapäeval võõrustas meid Hiiu staadionil Esiliiga B 34. voorus Nõmme Kalju FC U21 meeskond.
***
Alustasime mängu vägevalt, kui viimasel ajal suurepärast minekut näidanud Peeter Klein lõi esimese 33 minutiga kübaratriki 🎩
Alan Nahk lisas esimese poolaja lõppu veel 2 väravat ning poolajale läksime kindlas 5:0 eduseisus. Teise poolaja esitus jättis küll natuke soovida, kuid veel said jala valgeks Tomi Linde ning Art Albert Anepaio. Lōppskooriks 7:3 meie kasuks ning tabelis 3 punkti juures 🔥
***
Meie jaoks meeldiv üllatus sündis aga täna õhtul Tartus, kus kohalik Tartu JK Tammeka U21 meeskond röövis tabeliliidrilt FC Tallinnalt punkte. Mäng lõppes 2:2 viigiga ning see tähendab seda, et nüüd oleme 2 vooru enne hooaja lõppu liidritest ainult ühe punktiga maas. Hooaja viimane mäng toimub just FC Tallinna vastu, seega kõik võibki selle mängu otsustada jääda 👀
Töö käib aga edasi ning Teiega kohtume juba eesoleval pühapäeval 06.novembril kell 12:30 Tabasalu Arenal. Hooaja viimases kodumängus võtame vastu Tallinna JK Legioni U21 meeskonna 💪🏼
Foto: Mihkel Naukas