Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Esindusnaiskond alustas viimast ringi valusa kaotusega

Pühapäeval peeti ära naiste Meistriliiga 22. vooru kohtumine, kus käidi külas hõbemedalid kindlustanud Saku Sportingul.
Võõrsil ja mitte kõige paremal muruväljakul toimunud kohtumises pidid meie naised päris palju kaitsetööd tegema ning esimene koduste tabamus sündis 33. mänguminutil Emma Treibergi jalast. Teisel poolajal lisas Saku Sporting veel kolm väravat, jättes meie naised nullile.
***
🔵 Esindusnaiskonna esikinnas Melani Lisandra Kõrran Soccernet.ee-le antud intervjuus: “Me andsime endast parima ja tegime, palju saime, aga oli raske mäng. Oleksime võinud rohkem palli mängida ja söötudega proovida ning ründes rohkem löökidega lõpetada. Jäin enda tööga rahule, aga vahepeal oleksin pidanud ise rahulikumalt võtma ja teisi rahustama.” 👊🏻
***
Naisi ootab järgmisena ees Eesti meister Tallinna FC Flora. Selleks, et pronksmedaleid veel püüda, tuleb Tabasalu Arenal hirmkõvast Florast jagu saada. 🤞🏻
Foto pärineb eelmisest kohtumisest Saku Sportinguga: Mihkel Naukas