Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Esindusnaiskond lõpetas hooaja võiduga JK Tallinna Kalevi üle

Esindusnaiskond lõpetas hooaja võiduga pronksmedalid võtnud JK Tallinna Kalevi üle! 👏🏻💙
***
Eile pidasid naised hooaja viimase matši, mida alustati isukalt. Juba 11. minutil viis Egle-Eliise Kurg omad juhtima, keerutades palli kerge pingpongi järel ristnurka. Kümmekond minutit hiljem trikitas Marie Heleen Lisette Kikkas juba Tabasalu karistusalas ning poolajapausile mindi seisuga 1:1.
Teist poolaega alustati resultatiivselt. 47. minutil kõksas Anne-Grethe Pajuviidik nurgalöögist tulnud palli kerge puutega võrku – 2:1. Kohe sinna otsa eksis vastane ise ja Natali Sigijane kukkus seepeale koolitama. Keskväljaäss trikitas end mitmes mängijast mööda ning puurilukuga silmitsi jõudes lahendas enesekindlalt – 3:1. Kuus minutit hiljem virutas ääreründesse edutatud Mia-Lisette Sarapik paarikümne meetri pealt – 4:1. 😎
Mängu lõpp läks aga rabedaks ning valusad eksimused ei jäänud tulemata. Ketlin Saar ja Vanessa Grutop lõid Kalevi kaotusseisu küll minimaalseks, kuid meie naiste võidupeole kriipsu peale ei tõmmatud. Lõppskooriks seega 4:3. 👊🏻
***
JK Tabasalu noppis oma debüüthooajal 24 matšiga 11 võitu ja sama palju kaotusi, sekka ka kaks viigimängu. Tasuks juba varem kindlaks saanud 4. tabelirida, kusjuures pronks jäi lõpuks kahe silma kaugusele. Jääme põnevusega järgmist hooaega ootama! 🙌🏻💙
Fotod: Liisi Troska

Facebooki kommentaarid