Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Meie esindusnaiskond tagas endale koha Eesti tippude seas

Meie esindusnaiskond sai naiste Meistriliiga 21. mänguvoorust 3:2 võidu, mis tagas koha Eesti tippude seas! 👏🏻🥳
Meie naised said Tartu JK Tammeka vastu avatabamuse kätte avapoolaja keskpaigas. Olukord sai alguse nurgalöögist, mille klaarimisega tartlased justkui hakkama said, kuid jätkupallid langesid meie naiste jalge ette. Nii juhtus ka Marta Staalfeldtil, kes otsustas 30 meetri pealt õnne proovida ning mõõtis nõnda kavalalt, et mänguvahend maandus lati alla – 1:0! 😎
Teise poolaja alguses jõuti uuesti sihile, olukorda aitas sepistada Natali Sigijane, kelle tsenderdusele sai Tammeka kaitsja jala vahele. Seda aga sääraselt, et Sandra Pärn jõudis jaole ja virutas põrkava palli üle puusa väravanurka – 2:0! Törts hiljem leidis Natali Sigijane hiilgava läbisööduga Pärna taas ning ründeäss virutas terava nurga alt uuesti ära – 3:0! Poolaja lõpp kiskus päris tasavägiseks, sest 82. minutil said võõrustajad ka oma värava kätte. Seitse minutit hiljem viis Tammeka kaotusseisu minimaalseks, mida meie naised enam puutuda ei lubanud. Niisiis 3:2 võit, mis tõi juba tuttava 4. tabelirea.
***
Liigatabel lõigatakse nüüd pooleks ja viimases ringis madistatakse mitu aastat medaleid noppinud naiskondadega. Ka JK Tabasalul on võimalik end veel pronksmedalitele mängida. 👏🏻🤩
Foto: Imre Pühvel