Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Meie esindusnaiskond võõrustas Eesti meisternaiskonda

Kõva rabelemine Eesti meisternaiskonna vastu, siiski lõpuvile järel vaatas tabloolt vastu 1:3 kaotus. 😑
***
JK Tabasalu võõrustas naiste Meistriliiga 23. mänguvoorus Tallinna FC Florat, kes sai oma avatabamuse kätte juba 9. mänguminutil. Nurgalöögist tulnud palli rammis võrku Kristina Teern. 0:1 seisuga poolajapausile ka mindi.
Tegelikult sarnaselt avapoolajale alustasid meie naised ka teist kolmveerandtundi teravalt. 46. minutil saadi kätte see, mis oli varasemates matšides saamata jäänud – värav. Anne-Grethe Pajuviidik lükkas mänguvahendi ühe puutega Flora kaitsjate vahelt läbi, Anette Salei vuras isukalt ning lahendas olukorra kindlalt – 1:1! Siiski võtsid külalised oma, saades kirja veel kaks tabamust.
🔵 Tabasalu värava autor Anette Salei Soccernet.ee-le antud intervjuus: “Oli võitluslik mäng ja me andsime endast parima. Tegime nii palju kui suutsime. Eks igas mängus on momendid, mis jäävad kripeldama. Neist tuleb õppida, video pealt saab järele vaadata, mida paremini teha, ja järgmine kord uuesti.” 👏
Selle kohtumisega sai ka kindlaks, et JK Tabasalu saavutas oma debüütaastal naiste Meistriliigas 4. koha. Vinge töö, naised! 🙌💙
Hooaeg pole aga lõppenud – jäänud on viimane põhimõtteline duell pronksikohale tulnud JK Tallinna Kaleviga.
Vastasseis toimub 29. oktoobril kell 12:30 Tabasalu Arenal, ole kohal! 😎
Foto: Liisi Troska