Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Tabasalu alistas Nõmme Kalju

💙 TABASALU ALISTAS NÕMME KALJU 💙

Eile leidis Tabasalu mägede vahel aset üks imeline jalgpalliõhtu.

Meie esindusmeeskond alistas kahekordse Eesti meistri ning hetkel Premium Liigas 3. kohta hoidva Nõmme Kalju FC 1:0.

See ajalooline tulemus viis meid edasi Tipneri karikavõistluste veerandfinaali 🏆
***
Esimestest sekundistest saati kuni lõpuvileni välja mängisid meie mehed hingega ning seda oli vägev näha. Muidugi domineeris palliga mängu Kalju, kuid ka esimesel poolajal lõime mitmeid ohtlikke olukordi vastase värava all.
Ja siis see juhtus…esimese poolaja viimasel minutil keerutas Tristan Pajo karistuslöögist palli vastaste karistusalasse, kust edasi suunas selle Marko Meeritsa selja taha meie kaitse tugitala Märten Subka. Terve Tabasalu Arena rõkkas sel hetkel üheskoos ning poolajale läksimegi eduseisus 😍
***
Muidugi teadsime kõik, et veel pole miskit tehtud ning sellise klassiga meeskonna vastu on eksimisruum minimaalne. Teisel poolajal hingas terve staadion samas rütmis ning igat väiksematki õnnestumist saatsid rõõmuhüüded ja külmavärinaid tekitav emotsioon ✨
Kaljukate surve kasvas ajapikku aina rohkem ning meie karistusalas tekitati palju ärevust. Terve meeskond kaitses aga visalt ja suuresti aitas kaasa ka Rihard Kristjan Kristel, kes esikinda Kaarel Rumbergi puudumise tõttu väravasuul seisis ning suurepärase esituse tegi 🧤⛔️
Veel viimastel üleminutitel oli Kaljukatel mitu võimalust. Terve staadion nõudis lõpuvilet, kuid seda ei tulnud. Nii uskumatu, kui see ka ei tundunud, siis Kalju viigistas mänguseisu. Hetkeks tabas staadionit šokk ning haudvaikus, kuid hetk hiljem asendus see taas rõõmuga, sest suluseisu märgiks oli tõusnud äärekohtuniku lipp 😮‍💨
Kaljukad said peale seda veel ühe super võimaluse, kuid jalgpalli jumalad kandsid täna Tabasalu särki ning ka see läks väravast mööda. Kõlas lõpuvile ning Tabasalu Arenal leidsid aset ennenägematud kaadrid, mida ei unusta ükski kohalviibija eales.
***
Ajalugu sai tehtud ning seda emotsiooni on võimatu kirjeldada. Sügav kummardus kõigile mängijatele, treeneritele, klubi ametnikele ning muidugi eelkõige kõigile 311 pealtvaatajale, kes koos meiega selle kõik läbi elasid 🙏🏼
ÜKS SATS, ÜKS SÜDA – TABASALU ⚽️💙
Fotod: Mihkel Naukas, JK Tabasalu