Üks sats, üks süda
JK TABASALU

2012 poiste võistkond Viljandi Rademar Cupi VÕITJAD !!!

Lumise pühapäeva varahommikul asusid Tabasalu 2012 grupi poisid Viljandi poole teele, et osaleda Rademar Cup 2022 turniiril. Tegemist oli esimese turniiriga, kus 2012 aasta poisid pidid mängima suurema platsi peal üheksakesi.

***

Turniiril osales 12 võistkonda, kes olid jaotatud kahte alagruppi. Alagrupi esimeses neljas mängus   õnnestus Tabasalu poistel peale pingelisi heitlusi tulla alati välja võitjana:

Jõhvi Phoenix võistkond alistati 1:0

Tammeka Valged 2:1

külalised Läti Valmierast samuti 2:1

Viljandi Tuleviku võistkond 1:0

***

Nelja mängu järel oli alagrupi esikoht ning edasipääs poolfinaali kindlustatud. Pingelangust oli natuke tunda ning alagrupi viimases mängus tuli ka turniiri ainuke kaotus 0:2 Tartu Helioselt.

Edasi järgnes ülimalt võitluslik poolfinaal Tartu Tammeka Siniste vastu. Mõlemal poolel oli paar  väravavõimalust, kuid seekord olid kaitsjad ründajatest tugevamad – väravad jäid löömata ning finaali pääseja pidid otsustama penaltid. Ka siin näitasid mõlemad võistkonnad head täpsust ning finaalis osaleja selgus alles üheksandate lööjate järel – võitjaks Tabasalu tulemusega 7:6.

FINAALIS kohtuti teise alagrupi ja ka poolfinaali võitnud Tartu  Merkuur – Junior võistkonnaga.

Finaalis ei tahtnud kumbki kaotada, mõlemad pooled üritasid, aga väravad mängus ei löödud ning turniiri võitja selgitati välja penaltiseerias. Esimeses neljas paaris ei eksinud kummagi võistkonna penaltilööjad. Merkuur Juniori viienda lööja penalti suutis aga Tabasalu väravavaht hüppelt jalaga tõrjuda ning viiendana löönud Tabasalu poiss ei jätnud võimalust kasutamata  – kindel löök väravasse ja  Tabasalu võit 5:4!

Võistkonna parimaks mängijaks valiti ROBIN RAMJALG

Kogu turniiri parimaks VÄRAVAVAHIKS valiti JOHANN JEGOROV

 

Kiitused poistele ja suured tänud treener Andrus Mitt!!!