Üks sats, üks süda
JK TABASALU

2015 sinised Flora Nike Cup 2022 VÕITJAD !!!

Möödunud laupäeval osalesid meie 2015 sinised Flora Nike Cupil ning tulid sealt koju VÕIDUKARIKAGA!!

Täpsema ülevaate turniirist pani kirja grupi lapsevanem Indrek Anepaio:

“Nii nagu noorematel võistkondadel on tavaks saanud siis talveperioodil osaletakse erinevatel turniiridel. Nii alustas ka 2015 (U9) võistkond oma talveturniiride hooaega Flora Nike Cupiga Kotka sisehallis 19. novembril. 

Kuttide viimane võistlus oli ENMV turniir Paides augusti lõpus. Septembri algusest liitus nende kooliminejate võistkonnaga veel hulga poisse. Kogu vanuserühma peale on kokku üle 30 tummise tegelase. Trenni tehti uute sõpradega ja veel suurema tuhhiga. Nüüd siis oli üle hulga aja oli poistel võimalus ennast võrrelda teistega. Turniiri elevus oli õhus juba mõni nädal varem.

Turniiril osales 8 võistkonda, kes olid jagatud kaheks alagrupiks. Kummagi alagrupi 2 paremast moodustati nö kuldne alagrupp. Kus sama alagrupi satsidel tuli omavahelise alagrupi mängu tulemus kuldsesse alagruppi kaasa ja mängiti veel teise alagrupi 2 paremaga. Mänguaeg 20 minutit ilma poolajata. Platsil 4+1 kutti. 

Alagrupi esimeses mängus FC Infonet Tallinna II võistkonna vastu alustati teravalt. Kiirelt tehti seisuks 3:0 ja mängu lõppskooriks jäi 4:0. Kutid said hea emotsiooni. Iidolite celebrationid olid väga hästi ära õpitud. Nunnu! Emmed-issid said oma mudilaste üle uhkust tunda. Musid, kallid ja viska viis olid omal kohal. 

 

Peale paarikümne minutilist pausi mängiti teine alagrupi mäng FC Flora II vastu. Kiirelt tehti taas 2:0 ja siis 3:0. Flora poisid olid sitked tegelased ja sipsasid paar väravat tagasi 3:2. Lõppseis jäi siiski 4:2 ja turniiritabelisse poistele järgmised 3 punkti juurde.

Kolmandas alagrupimängus kohtuti Raasiku Jokkeritega. Mängu algus oli tasavägine. Poisid lõid ühe, Jokkerid lõid kohe vastu 1:1. Tabasalu poisid näitasid oma teravust ja mängurõõmu ning tulemuseks 12:1 võit ja sellega oli alagrupp läbitud täiseduga.

Kuldsesse alagruppi jõudsid Nõmme Kalju, Levadia, Infoneti ja Tabasalu poisid.

Kuldsesse alagruppi võtsid poisid alagrupist kaasa 3 punkti Infoneti üle.

Siis nö kuldse alagrupi teises mängus võeti mõõtu Nõmme Kalju poistega. Ka seal näitasid poisid teravust ja mängu lõpptulemusega 7:2 kirjutati järgmised 3 punkti tabelisse. 

FINAALI eel nositi soojades riietusruumides kiirelt mõned tervislikud snäkid. Poisid rääkisid jalka MM-st ning oma iidolitest Messidest ja Mbapedest. Käis mõnus arutelu vuti teemal.

Päeva ja kuldse alagrupi viimases mängus kohtuti Levadia poistega. Mäng oli finaali vääriline sest kohtusid turniiri 2 tugevamat punti. Mäng kulges tasavägiselt, seis tiksus 0:1; 0:2; 1:2; 1:3; 2:3. Poistel oli palju võimalusi ka see mäng ära võita. Pealelööke tehti hulgim. Küll seisis vastaste väravavaht õiges kohas ja küll oli väravapost vales kohas 🙂 . 

Kuldse alagrupi mängud:

Levadia-Kalju 2-1
Tabasalu-Infonet 4-0
Levadia-Infonet 0-5
Tabasalu-Kalju 7-2
Tabasalu-Levadia 2-3
Infonet-Kalju 5-0

ja mänude tulemusel olid kolmel satsil ühepalju punkte.

  1. Tabasalu 6p
  2. Infonet 6p’
  3. Levadia 6p
  4. Kalju 0p

Kuivõrd Tabasalu poistel oli omavaheliste mängude väravate vahe parim, siis vaatamata viimase mängu kaotusele toodi koju esikoha karikas ja medalid. Vägev värk!

Viimase mängu kaotusvalu oli arenguks vajalik, aga medalite jagamise ajaks oli meeleolu juba taas ülev. 

 

Aitäh emmedele-issidele! Paistab, et selles pundis ei domineeri treener lapsevanemad vaid luuakse head toetavat õhkkonda poistele. Soovin palju meeleolukaid turniire tulevikuks!

Aitäh treeneritele Andrusele ja Rihole. See on võimas kogemustega duo. Need mehed oskavad poisse arendada nii platsi peal kui õpetada noortele elutarkusi läbi jalgpalli. Need mehed on üles kasvatanud nii mõnegi noore jalgpalluri ja loonud gruppides super õhkkonna. Sinna juurde kuulub ka lapsevanemate kasvatamine lapsevanem-treenerist parimaks lapse toetajaks ever.”

****

Palju õnne poistele ja treeneritele ning edukaid turniire ka edaspidi!!

Üks sats, üks süda, Tabasalu!

Facebooki kommentaarid