Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Esiliiga B kodumängude korraldustabeli tipus Tabasalu

Igal hooajal hindab EJL erinevate liigade kodumängude korraldust ning tingimusi jalgpalli mängimiseks. Kogukonnaklubina on meil suur rõõm tõdeda, et Esiliiga B parimad kodumängud toimusid sel hooajal just Tabasalu Arenal 🤩
***
Publikuarvust kuni pallilaste ja turvatöötajateni ning DJ’st ja kohvikust kuni kunstmuru kvaliteedini. See kõik ei oleks võimalik ilma meie ägeda korraldustiimita, mille peamiselt moodustavad klubi ametnikud ja vabatahtlikud lapsevanemad. Sügav kummardus ja suur aitäh Teile kõigile! 🙏🏼
Muidugi ka meie armsad fännid. Publikuarv oli meil suurim nii kodus kui ka võõrsilmängudes. Hooaja suurim publikuarv püstitati muidugi unustamatus karikamängus Nõmme Kalju vastu, mida külastas 311 silmapaari 😍
***
Eraldi tahame tänada ka oma sponsoreid ja koostööpartnereid, kes pakuvad meie pealtvaatajatele toredaid auhindu ning alati meie tegemisi toetavad 💪🏼
Seda kogukonna tunnet tahame muidugi aina rohkem kasvatada ning järgmisel hooajal saadame kindlasti koos veelgi rohkem korda!!!
💙 Üks sats, üks süda, Tabasalu!💙