Üks sats, üks süda
JK TABASALU

2015 sinise grupi poisid võitsid Saue Talvekarika I etapi

Meie 2015 sinise grupi poisid osalesid möödunud nädalavahetusel Saue Talvekarika I etapil ning tõid sealt võidu koju. Päevast tegi kokkuvõtte lapsevanem Indrek:

“Suurte MM mängude vaatamise vahepeal käisid väiksed 2015/U8 pallivõlurid Saue Talvekarika esimesel A tugevusgrupi etapil omaealistega mõõtu võtmas. Vastasvõistkonnad olid Flora, Tallinna Kalevi, Saku Sportingu ja Saue vutiklubide kasvandikud.

Laupäevane mängupäev algas taas vara, poisid olid kohal 8:45. Turniiri avavile anti kell 9:00. 

Mänguaeg 15 min, üks poolaeg. Mängiti turniirisüsteemis kõik-kõigiga läbi. 

Esimene mäng oli Saku Sportingu poiste vastu. Algus oli unine, aga 2:0 võidunumbrid kirjutati tabelisse. 

Teine mäng peeti Flora poiste vastu. Flora poistega oli mäng juba märksa tasavägisem ja sikutamist oli kõvasti. Mõlemad pooled tõukasid vahvasti söötu. Iga palli pärast võideldi isuga. Poisid suutsid napi, aga kindla 3:2 võidu sepistada.   

Kolmas mäng peeti Tallinna Kalevi poiste vastu. Ka selles mängus oli põnevust küllaga. Kauneid väravaid jagus mõlemale poole. Samavõrd palju ilusaid väravaid jäi löömata väravavahtide ilusate tõrjete tõttu. Mängu lõppseisuks jäi sõbralik 3:3 viik. Kalevi poiste treeneriks oli endine Tabasalu treener Hendrik. 

Turniiri viimases mängus kohtusid poisid kohalike Saue poistega, mis võideti taas 1:0. 

Turniiripäeva lõpuks saime 3 võitu ja ühe viigi. Kuivõrd nii Flora kui Kalev said kumbki ühe kaotuse, siis Tabasalu poistele sellest piisas, et etapi võit koju tuua. Kõik 9 poissi said mõnusalt mänguaega ja olla osa mängust. 

Vaatamata eelneva päeva reede õhtule oli taaskord hää meel näha palju emasid ja isasid platsi ääres oma laste tegemistest osa saamas. Iga väike pallivõlur jälgis silmanurgast kas mamps-paps vaatab tema mängu või “istub telefonis”. Aga peale esimesi kiireid väravaid ja laste väravate celebrationeid lõid need unised näod särama. Aktiivne kaasa elamise vaim tärkas elule. Saue spordikeskuse sisehallis on igati mõnus ja soe poistel mängida ja publikumil kaasa elada. 

Aitäh treener Andrusele poiste juhendamise eest. Sauel kohtume taas 14. jaanuaril 2023.”

***

Mängust kokkuvõttev videoklipp vaatamiseks SIIN