Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Meie klubiga liitus Eesti naiste koondise esikinnas Karina Kork!

JK Tabasaluga on liitunud Eesti koondise esikinnas Karina Kork! 🤩
***
Karina mängis veel eelmisel hooajal Rootsi kõrgliigaklubis IFK Kalmar, pistes rinda mitmete tippklubidega nagu FC Rosengard ning BK Häcken. Nüüd on ta tagasi Eestimaal ning otsustanud peale mõnenädalast treeningperioodi liituda just Tabasaluga. 👊🏻
Karina on uue hooaja suhtes kahtlemata elevil: “Tabasalus kivisid ja kändusid ei ole, omaks on võetud nagu oleksin aastaid siin mänginud. Treenerite tiim on asjalik, mängijad ambitsioonikad ja mis kõige tähtsam – siht on silme ees. Ei jõua ära oodata, et saaks juba Tabasalu värvid selga tõmmata ja näidata, milleks see sats võimeline on!”
Naiskonna peatreeneril Martin Tšegodajevil jagus värske liituja kohta vaid kiidusõnu: “Karina on meil treeninud 2 nädalat ning on kohanenud päris kiiresti ja edukalt. Selle perioodi vältel on ta näidanud väga professionaalset suhtumist. Ta on väga püüdlik, nõudlik enda ja teiste suhtes. Kohe kui pall läheb trennides liikuma, on tema häält kuulda igasse staadioni otsa, ning tema juhised ja nõudmised panevad ka kaitsemängijaid rohkem pingutama.”
Tšegodajev lisas: “Ta on väga heaks eeskujuks meile kõigile, kes tahavad saada paremaks ja kellel on ambitsiooni kõrgemale (välismaale) pürgida läbi raske töö ja pingutuse. Meil on suur au sellise mängijaga koostööd teha ja uueks hooajaks tahame oma tagalat paremini kindlustada – olla kaitsefaasis tugevamad kui eelmisel hooajal.”
***
Vinge, et oled meiega! 🙌🏻💙
Foto: Brit Maria Tael / Soccernet.ee