Üks sats, üks süda
JK TABASALU

2011 poisid tulid Viljandist koju võidukarikaga

Meie 2011 sinise grupi poisid osalesid möödunud nädalavahetusel Viljandi Tulevik Cupil ning tõid sealt koju VÕIDUKARIKA 🏆ning turniiri parima mängija tiitli👏
Treener Teet Pajo võttis turniiri kokku järgmiselt: “Turniiri esimeses mängus oli meil vastaseks JK Narva trans, kes ei teinud meil sisseelamist lihtsaks, sest meie kahele tabamusele (Kalle ja Robin R.) vastasid nemad ühega, kuid sellest meile piisas, et noppida võit ja esimesed 3 punkti (2-1).
***
Teise mängu tulemuse Pärnu JK Vaprusega otsustas üks tabamus, millega sai hakkama Kalle, kes vedas meid selle väravaga võidusadamasse ja tabalis 6 punkti peale (1-0). Ei saa muidugi mainimata jätta kogu meeskonna tegutsemist alates väravavahist kuni tipuründajateni, kes sellele oma panuse andsid.
***
Kolmas mäng ja vastane Viljandi Tulevik. Ei olnud just kergete killast, kuna see oli meil 3-mas mäng järjest!!! Selleks hetkeks oli meil rivist väljas ka üks mängija. Selles mängus avas skoori meie kasuks Robi R. (1-0) ja me olime mänguliselt ka domineerivam võistkond, kuid vastasel õnnestus sellegipoolest meile lüüa viigivärav(1-1). Kuid meie pallivõlurid ei jätnud jonni ja läbi meeskondliku koostöö mängiti löögile Rafael, kes tegi seisuks 2-1 meie kasuks ja seda 30sek. enne lõpuvilet. Ühesõnaga poistel oli siht silme ees 🙂
***
Neljandas mängus oli meile vastaseks Tartu FC Helios, kes hingas meile tabelis kukklasse (vahe 2 punkti). Mäng ei alanud just paljulubavalt kui kohtunik näitas 4-ndal minutil meie mängijale punast kaarti! Pidime ülejäänud 16min. mängima ühe mängijaga vähemuses. Meie miinimum eesmärk oli viik, mis hoidnuks vastast jätkuvalt meie selja taga. Poisid näitasid jällegi mis puust nad tehtud on ja järgides treeneri näpunäiteid, suutsime hoida vastase nulli peal (tulemus 0-0) ja see oli meie jaoks juba nagu võit.
***
Nüüd olenes kõik juba viimasest mängust FC Elvaga aga siin ei jätnud poisid vastasele mitte mingisugust mängurõõmu, sest 3 minutiga oli seis 3-0 ja lõpptulemus 11-0 (skoori tegid; Rafael, Kalle, Stenver, Lukas 2, Robin R 2, Emil 3, Karl-Sebastian) tähendas meile turniirivõitu🥇!!!
***
Võistkonna parima mängija auhinna sai turniiril keskkaitses suurepäraselt mänginud Karl-Sebastian Truu ja turniiri parimaks mängijaks valiti Stenver Ojakõiv, kes jäi oma oskuste ja juhendamisega silma turniiri korraldajatele!”

****

Suur tänu poistele ning treener Teedule vägeva turniiri eest ning suured tänud ka vanematele, kes kohapeal kaasa elasid! 👏💙
💙Üks sats, üks süda! Tabasalu!💙

Facebooki kommentaarid