Üks sats, üks süda
JK TABASALU

2013 sinise grupi poisid on Nõmme Talveliiga üldvõitjad !!!

Laupäeval osalesid 2013 sinise grupi poisid koos treener Rainis Maasinguga Nõmme Talveliiga III etapil, mille nad võitsid ning kokkuvõttes saavutasid nad Nõmme Talveliiga ÜLDVÕIDU ja tulid koju VÕIDUKARIKAGA!!!

Treener Rainise kommentaar: “Poisid olid tublid, mängud olid seekord tasavägised aga sellegi poolest meie poisid ei murdunud… viik ja neli võitu andsid III etapi võidukarika ning põnevust jätkus kuni viimase mänguni, et välja selgitada ka kogu turniiri üldvõitja. Kuna poisid ei kaotanud ühtegi mängu siis sellega ka esikoht kogu turniirilt.

Koolivaheaja lõpus, eesseisval pühapäeval toimub juba ka Saue Talvekarika III etapp. Kui kõik läheb nii nagu plaanitud on, siis on võimalik ka sealt üldvõit koju tuua ! Seda saame teada aga juba siis kui mängud peetud!”

***

Palju õnne poistele ja treenerile vägeva võidu eest! Täname ka kõiki fänne, kes igal mängul vapralt kohal olid ning poisse toetasid!

💙Üks sats, üks süda! Tabasalu!💙