Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Meie noored pallurid osalesid Rae valla Kindluse Cupil

Möödunud nädalavahetusel toimus Rae valla Kindluse Cup 2023, millest võtsid osa meie 2013-12 Valge grupi ja 2011 Valge grupi poisid.

Laupäeval mängisid nooremad poisid.

Treener Teet Pajo kommentaar:Esimene mäng turniiril oli Paide LM-ga. Mäng oli raske aga võitlesime välja 1-1 viigi. Teine mäng Rae Spordikooliga oli näha ja tunda, et jääme alla mitmetes olukordades ning vastane kasutas selle ka ära enda kasuks ja tulemuseks 1-5 kaotus hilisemale turniiri finalistile.

Kolmas mäng FC Flora Rohelistega oli paljulubav, kuid vastane oli realiseerimisel osavam ning lõpptulemuseks jäi 0-2. Neljas mäng Rakvere JK Tarvasega oli selline õpetlik mäng, kus läksime 2-0 juhtima ja olime selgelt paremad, kuid kui jääd loorberitele puhkama nagu meil juhtus oli vastus kiire tulema ja lõpptulemus 2-3 kaotus. Viies mäng FC Flora Valgetega oli paljulubav, et lõpetada mäng 1-1 viigiga ja lubada endale ka üks penaltiseeria turniiri lõppu, kuid Flora poisid arvasid teisiti ja lõid 30 sekundit enne mängu lõppu 2-1 võiduvärava.
Õpetlik turniir kus võidurõõmu küll maitsta ei saanud aga korraldaja poolt saadud kohuke tegi vähemalt suu magusaks :)”

Pühapäeval toimus turniir 2011 poistele, kelle treener oli samuti Teet.

Treeneri kommentaar:Esimene mäng FC Flora Rohevalgega oli tasavägine, kuid vastu tuli võtta lõpuks kaotus 0-1. Teine mäng FC Kuressaarega oli väga pingeline, sest vastane domineeris palliga kuid meie kannatlik tegevus kaitses tasus ennast ära ja saime kätte auga välja teenitud viigi 0-0.
Kolmas mäng oli alagrupi raskeim, sest vastaseks oli hilisem turniiri finalist JK Noova (FC Allians). Kaotus 0-5 oli tõsiasi.
Neljas mäng JK Tallinna Kaleviga osutus meie jaoks liiga suureks pähkliks, ilmselt ka seetõttu, et vastane oli lisajõude saanud teiselt turniirilt saabunud poiste näol – tulemus 0-2.
Turniiri viimases mängus tuli meile vastu Rakvere JK Tarvas, kellel oli viimaseks mänguks rohkem tahet ja jõudu alles kui meie hõredal mängijate real (kaks vahetusmängijat) ja tulemuseks 0-2.
Raske turniir kus mänguaja vähesust küll keegi kurta ei saanud.”

 

Suured tänud poistele, treenerile ning vanematele, kes lastele kaasa elasid ning platsi ääres toetasid!

Üks sats, üks süda! Tabasalu!

Foto: Rigo Vatsel

Facebooki kommentaarid