Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Rapla Taliturniirilt tõid meie noored koju mitu karikat

U10 POISTE RAPLA TALITURNIIR

Täna toimus Rapla Taliturniir 2014 vanusegrupi poistele ning sellest võtsid osa ka meie 2014 Sinised ja 2014 Valged poisid.

Mängiti 2-es alagrupis (kokku 8 võistkonda) ning mõlemad meie tiimid saavutasid oma alagrupis II koha!

Edasi mindi kohamängudel vastamisi alagrupi võitjatega – Siniste vastaseks Raasiku FC Jokeri poisid ja Valgetel Keila JK poisid.

Kuna mõlemad meie võistkonnad pidid leppima kaotusega, siis edasi oli vaja välja selgitada tugevam Tabasalu sats💪

Omavaheline 3.-4. koha mäng oli väga võitlustlik ning kõik poisid andsid endast kõik aga viimastel minutitel lõi Sinine tiim võiduvärava ning teenis auväärse 3.koha🥉🏆⚽️

2014 S treener Erki Kesküla kommentaar:Alagrupis alustasime FC Kuressaare kollaste vastu tulemusega 2:2. Teine mäng alagrupis oli Keila JK vastu ja pidime tunnistama vastase 0:7 paremust. Alagrupi viimase mängu Raplamaa JK Märjamaa vastu võitsime ise omakorda 7:0. Saavutasime alagrupis II koha, mis tähendas poolfinaalikohtumist teise alagrupi võitja Raasiku FC Joker’iga. Poolfinaal oli vägagi võitluslik, ent ometi pidime tunnistama vastaste 0:1 paremust. Mängus 3.-4.kohale saime vastaseks JK Tabasalu valged ja see mäng õnnestus 1:0 võita.”

2014 V treener Laada Tereštšenkova kommentaar:2014 valgete jaoks oli Rapla Taliturniir selle aasta esimene turniir. Võistlusvaim ja mängijate koostöö väljakul oli meeletult hea. Treenerina olin positiivselt üllatunud, kui hästi poisid suurema väljaku peal hakkama said ning kui suure arengu on nad poole aastaga teinud. Mitme mängija jaoks oli tegu üleüldse esimese võistluskogemusega, millega saadi väga hästi hakkama. Kahjuks kaotasime kolmanda koha mängus napilt (0:1) Tabasalu siniste võistkonnale, kuid vaatamata sellele olid poisid väga-väga tublid!”

Suured tänud kõikidele poistele ja treeneritele Laadale ja Erkile hea töö eest ning suur aitäh ka kõikidele vanematele, kes olid tulnud poistele kaasa elama ja neid platsi ääres julgustasid ja toetasid!!

***

TU15 TÜDRUKUTE RAPLA TALITURNIIR

Mõni nädal varem osales Rapla Taliturniiril ka meie U15 tüdrukute võistkond ning ka nemad tulid koju medalitega – saavutati tubli 3.koht🥉🏆⚽️

Treener Laada Tereštšenkova kommentaar: “Esimestes mängudes jätsime mitmed head võimalused kasutamata ning need lõppesid 1:1 ja 0:0 viigiga. Sellele järgnes 0:3 kaotus Raplamaa JK-le. Otsustavas medalimängus näitasid tüdrukud head mängu ja võitlust, mille tulemuseks saime 3:1 võidu.
Individuaalsetest auhindadest tuli parima kaitsemängija tiitel meile, selle sai kogu turniiri jooksul head mängu näidanud Rebeka Reila!
Turniir toimus Rapla jalgpallihallis, kus saime üle pika aja taas suurt platsi mängida.”

Suur tänu tublidele tüdrukutele ning treener Laadale super tulemuse eest ning tänud fännklubile toetuse ja kaasaelamise eest!!

Üks sats, üks süda! Tabasalu!

 

Facebooki kommentaarid