Üks sats, üks süda
JK TABASALU

JK Tabasalu ja Valencia C.F. jalgpallilaager Tabasalus

Head jalgpallisõbrad!

JK Tabasalu koostöös Valencia CF korraldavad jalgpallilaagri lastele sünniaastaga 2016 kuni 2007. Laager leiab aset 17.-21. juulil 2023 Tabasalu Arenal. Laagri eesmärk on anda lastele võimalus kogeda, kuidas treenitakse Hispaania ühes kuulsaimas noorteakadeemias.

Me soovime, et sellest laagrist saaks osa iga jalgpallist huvitatud poiss või tüdruk ning me julgustame lapsi ka teistest jalgpalliklubidest laagriga liituma. Eelnevatel aastatel on laagri vastu üle Eesti olnud suur huvi ja kuna mahutavus on piiratud, siis soovitame registreerida kiiresti.

Laagri hind on 279€. Registreerida saab siin.

Tegevusi juhivad 2 treenerit Valencia CF jalgpalliakadeemiast, kes koos Tabasalu noortetreeneritega viivad läbi kvaliteetse ja huvitava viiepäevase treeninglaagri. Antud laager annab võimaluse kogeda atmosfääri, mis valitseb noorteakadeemias, millest on sirgunud mängijad nagu David Silva, Jordi Alba, Gaizka Mendieta, Dani Parejo, Isco, Carlos Soler, Ferran Torres ja veel paljud teised.

Iga laagris osaleja saab endale Valencia ametliku treeningvormi, Valencia joogipudeli, väikese Valencia koti ning diplomi laagris osalemise kohta. Kaasa on vaja võtta ainult jalgpalli putsad, hea tuju ja kilejope juhuks kui peaks vihma sadama. Lõunasöök, joogivesi ja tervislikud puuviljad on samuti laagri hinna sees.

Kutsume lapsi osa saama unustamatust nädalast koos ühe Euroopa parima noorteakadeemia treeneritega. Antud laager on ainulaadne ja unikaalne.

***

*Kui laps on laagrisse registreeritud aga ei saa laagris osaleda, siis laagri osalustasu tagastatakse ainult arstitõendi alusel.