Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Klubi 3 kõige noorema sinise grupi poisid käisid esimesel välisturniiril Soomes

Möödunud nädalavahetusel toimus Soomes Helsingis 2-päevane KäPa Kevatturnaus 2023, kus osales meie klubist 3 sinist noortegruppi:

2015 sinine (treener Andrus Mitt)

2014 sinine (treener Erki Kesküla)

2013 sinine (treener Rainis Maasing)

Kõikidele neile noortele palluritele oli see esimeseks välisturniiriks, kus saadi kuhjaga jalgpallikogemust ja mälestusi, mida suurena koos sõpradega hea meenutada!

Kuigi Soomes on tavaks, et turniiril 2015 ja 2014 vanusegruppides kohti ei jagata, said meie nooremad osalejad ikka kaela tubli osavõtu eest medalid, millega uhkelt koju naasti.

TREENERITE TAGASISIDE –

2015 SININE treener Andrus:

2015 esimene välisturniir. Mängisime turniiri kõige tugevamat taset ehk KILPA ja saime kokku 6 mängu. Poisid olid tublid ja mis väga tähtis, et meil oli ka kaasas ma arvan, et turniiri kõige suurem fänniarmee. Suur kiitus kõikidele, kes lippude ja pasunatega meie poiste pingutustele kaasa elasid.”

Kokkuvõttes siis 3 võitu, 2 viiki, 1 kaotus, mis on igati hea tulemus ja sellelt turniirilt saime kaasa teadmise, et oleme võimelised ka üle lahe naabrite, tugevamate võistkondadega mängima ja ka võitma. Oli tore reis ja veelkord tänu poistele ja fännidele!!!”

1. päeva tulemused:

JK Tabasalu vs PEPO 6-2,

JK Tabasalu vs HJK/East 5-4,

JK Tabasalu vs P-Iirot 3-3

2. päeva tulemused:

JK Tabasalu vs HJK/Arabia 3-0,

JK Tabasalu vs PPJ 2-2,

JK Tabasalu vs RCDE 1-3

***

2014 SININE treener Erki:

Mai viimasel nädalavahetusel osalesid 2014 sinise grupi kõik 14 poissi Helsingis peetud Käpylan Pallo kevadturniiril. Osaleti U9 vanuseklassi nii-öelda tugevuselt teisel tasemel, kus mängiti 5 vs 5. Kuna Soomes nii noortel turniiritabelit ei peeta siis lõppkohast me rääkida ei saa küll aga mängudest. Mõlemal päeval saime 3 mängu, millest mõlemal päeval võitsime 2 ja viigistasime ühe. Tänud lapsevanematele asju organiseerimast ja igakülgse abi eest!”
Iga mäng kestis 18 minutit ning platsil oli korraga 4+1 mängijat. Meie meeskonnas oli mängijaid täpselt kolme vahetuse jagu ning kõik poisid said igas mängus korra platsile.

1. päeva tulemused: 

JK Tabasalu vs Helsinki Jalgpalliklubi (HJK)/Arabian 6-1 (Rohtsalu 2, Eisler, Kalam, Volgin, Toomväli)

JK Tabasalu vs Espoo Palloseura (EPS) 2-2 (Lehtla, Kalam)

JK Tabasalu vs Espoo Honka 1-0 (Lehtla)

2. päeva tulemused: 

JK Tabasalu vs Espoo Honka/Must 2-1 (Hunt, Toomväli)

JK Tabasalu vs Järvenpää Palloseura’ga (JÄPS) 2-2 (Toomväli)

JK Tabasalu vs KUPS’i (Kuopio Palloseura) 5-4 (Lehtla, Pajuste, Rohtsalu, Hunt, Toomväli)

***

2013 SININE treener Rainis:

2013 vanusegrupp mängis laupäeval 3 mängu. Kõik mängud olid tasavägiselt põnevad, esimese päeva resultaadiks jäi 1 võit, 1 viik ja 1 kaotus millega jäädi alagrupis teiseks.

Pühapäeval mängiti kohtadele 9.-12. Kõik kolm vastast olid nagu esimesel päeval, sama tasemega, nii, et igas mängus pidi kuni lõpu sekunditeni pingutama. Poisid said hästi hakkama. Teise päeva tulemuseks jäi 1 kaotus ning 2 võitu millega kokkuvõttes saavutati 28 võistkonna hulgas tubli 10. koht!

Treenerina sai palju väärt infot antud vanuses poiste taseme kohta teisel pool lahte, kuidas proovitakse võistkondlikult mängida, milline on noormängijate tehniline tase ning võimekus. Millega meie poisid hästi hakkama said ning millele vaja rohkem rõhku panna!

Loomulikult suured tänud kõigile, kes olid meie võistkondadele kohapeale kaasaelama tulnud! See oli 2013 poiste esimene välisturniir!”

*****

Palju õnne kõikidele poistele ja treeneritele eduka turniiri eest ning suured tänud fännidele, kes elasid lastele kaasa ning julgustasid lõpuni pingutama!! 🙏💪⚽️

💙Üks sats, üks süda, Tabasalu!💙

JK Tabasalu 2013 Sinine

JK Tabasalu 2015 Sinine

JK Tabasalu 2015 Sinine

JK Tabasalu 2014 Sinine

JK Tabasalu 2014 Sinine

 

 

Facebooki kommentaarid