Üks sats, üks süda
JK TABASALU

2009 sinise grupi poisid osalesid Helsinki Cupil

09.-15.juulini osales JK Tabasalu 2009 sinine võistkond Helsinki Cup’il. Poisse juhendas treener Erki Kesküla. Helsinki Cup toimus käesoleval aastal juba 48. korda! Tegemist on hästi organiseeritud turniiriga, millel osales käesoleval aastal üle 20, 000 lapse.

 

2009 aastal sündinud poiste võistkondi oli turniiril 61 ning meid oli loositud 6 võistkonnaga alagruppi. Turniiri alustasime mängides KelA (Kellokoski) nimelise tiimiga Soomest. Tulemuseks 1:1.  Avapäeva 2.mängus tuli vastaseks Haapaniemi United (FIN). Poisid tegid suurepärase mängu ning tulemuseks 2:0.

 

Turniiri teise päeva mõlemad mängud toimusid sisehallis ja palavust arvestades, polnud olud lihtsate killast. Olime katsumuseks hästi valmis ja võitsime mõlemad mängud – esmalt soomlaste Nummela Palloseura 5:1 ja seejärel islandlaste Valur 3 8:0.

 

Kolmandal päeval oli üks mäng soomlaste Espoo Palloseura vastu. Võit ja viik andnuks alagrupis I koha. Meie poistel oli juba väsimus vaikselt ligi hiilinud, mistõttu kodulinnas mängivatel soomlastel oli energiat ja head minekut oluliselt rohkem ning vastu tuli võtta 0:2 kaotus.

 

Neljandal päeval toimunud “A”-play-off’is tuli vastu soomlaste Grankulla IFK. Mäng kulges tõusude ja mõõnadega ning lõppes viigiliselt, ent pidime vastase paremust tunnistama penaltiseeria järgselt. Kokkuvõttes lõpetasime turniiri kohtadel 17.-22.

 

Tagasisõit koju möödus juba rõõmsas meeleolus ning kaotusega oli lepitud. Kindlasti andis turniiril osalemine poistele palju motivatsiooni ning mõtlemisainet, kuidas veel paremini mängida. Sellel teel aitab neid treener Erki, keda ka kogu meeskonna nimel siinkohal täname! Samuti täname meie innukat fännklubi, kes ei jäänud oma ergutamisega sugugi alla Soome võistkondade kordades suurematele toetajaskondadele ning lisaks tegid operatiivselt ülekandeid kodustele vanematele, kes põnevusega mänge siinpool lahte jälgisid.

 

Facebooki kommentaarid