Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Esindusnaiskonnaga on liitunud poolkaitsja Evelyn Šilina!

Evelyn on Eesti jalgpallimaastikul olnud 2009. aastast alates. FC Štrommis alustanud 22-aastane poolkaitsja on oma karjääri jooksul esindanud ka Puuma JK, TJK Legioni, Pärnu JK ja JK Tallinna Kalevi värve, kuid 1,5-aastase pausi järel otsustas ta JK Tabasalu kasuks.
Naiste Meistriliigas pea 70 mängu pidanud Evelyn on väravavõrke sahistanud 43 korda. Peale selle on tal ette näidata seitse matši ka A-koondises. 👏🏻
🔵 Evelyn: “Ootan jalgpallimaailma naasmist suure põnevuse ja entusiasmiga. Tabasalu on noor ja ambitsioonikas naiskond ning põlen tahtest aidata neil saavutada suurepäraseid tulemusi. Hoolimata sellest, et Tabasalu mängib Meistriliigas alles oma teist hooaega, ei saa mööda vaadata naiskonna tohutust potentsiaalist. Olen uhke, et saan võimaluse mängida ühes võistkonnas nii noorte staaride kui ka vanade sõpradega. Usun, et koos suudame ületada kõik takistused ning jõuda eesmärgini!”
***
Muideks, Evelyn on valmis väljakule astuma juba täna, kui vastas on tema endine koduklubi Kalev! 🤪
Siiras rõõm, et oled meiega! 💙