Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Pärnu Summer Cup 2023 oli meie klubile taaskord edukas

Möödunud nädalal toimunud Pärnu Summer Cupil osales meie klubist kokku 160 last, 12 võistkonda, 7 treenerit ja 7 abitreenerit!💙

***

🥇KULDSE VÕIDUKARIKA tõid koju meie 2015 sinise grupi poisid, keda juhendab treener Andrus Mitt.

🏆Oma vanusegrupi parimaks mängijaks valiti Jon Jasper Anepaio

Treener Andruse kommentaar: “2015 siniste Summer Cup oli meile väga edukas. Kui alguses oli väike kartus, et 4 päeva ja kuidas vastu peame ning uued ja tugevad vastased, siis tegelikkuses olime tublid ja kõik poisid said ilusti hakkama. 4 päeva jooksul mängisime 6 mängu ja saavutasime 6 võitu – turniiri kindla esikoha. Turniiri parimaks mängijaks tunnistati Jon Jasper Anepaio, kuigi kõik poisid olid seda väärt ja tõde on see, et jalgpall on meeskonna mäng. Suur tänu meile kaasa elanud pealtvaatajatele ja meie turniiri suurimale fänniarmeele, tsiteerides klassikuid: “Siit on hea edasi minna!”

Mängija Andri Mitt“Kõik mängud olid rasked, aga suutsime ilusti kõiki võita. Kehva oli see, et pidime ka vihmas mängima, aga karikas ja medalid tegid tuju heaks.”

***

🥈HÕBEMEDALID said kaela meie U15 tüdrukud, kes treenivad treener Laada
Tereštšenkova käe all.

Treener Laada kommentaar: “Olen tulemusega ning tüdrukute panusega väga
rahul. Uued vastased – uued kogemused. Nelja päevaga mängida kuus mängu ei ole sugugi vähe, kuid vaatamata väsimusele näitasid tüdrukud iseloomu, võitlushimu ja koostööoskust. Finaalis pidime tunnistama lätlannade paremust, kui mängu viimastel sekunditel sahises meie väravavõrk. Suured
tänud mängijatele, kaasaelajatele ja abitreeneritele!”

Mängija Gerda-Liise Pärnik“Suutsime rasketest olukordadest hästi välja tulla ja töötasime tiimina, mida oli tore näha. Usun, et oleksime kindlasti suutnud mõned olukorrad paremini lahendada, aga selle järgi saime ka õppida. Vastased olid väga võiduhimulised ning nende tempo ja tehnilisus käis kohati üle jõu, kuid usun, et andsime endast ikka parima. Olen meie üle sellele vaatamata uhke ja järgmine aasta veel tugevamini!”

***
Teiste gruppide tulemustega saate tutvuda Pärnu Summer Cupi kodulehel, mis on leitav SIIT
Aitäh Rigo, et nägid vaeva pildistamisega. Kogu galerii on nähtav SIIN
Hästi tehtud, oleme uhked TEIE üle! 💙
FOTOD: Rigo Vatsel ja PSC korraldaja