Üks sats, üks süda
JK TABASALU

2011 Sinise grupi poisid tulid Soomest Pingviini Cupilt koju hõbemedalitega

JK Tabasalu 2011 sinise grupi poisid osalesid 12.-13.08 Soomes turniiril Pingviini Cup 2023, mis toimus juba 13.-dat korda!

Mõõtu mindi võtma oma vanuseklassi tugevaimas sarjas P12 Kilpa, kus osales 16 võistkonda.
Suuri ootusi ei olnud, aga siiski mindi ennast proovile panema põhjanaabrite korraldavale turniirile, mis toimus Helsingis.
Alagrupis ootas meid ees 3 mängu:
Esimeseks vastaseks oli FC Kirkkonummi/Must, kellega meie poisid kenasti toime tulid ja 3-0 võidu vormistasid. Mitte, et mäng lihtne oleks olnud, aga väravad löödi ilusate kombinatsioonide tulemusel.
Teiseks vastaseks oli FC Honka/Must, kellega mäng oli väga võrdne, kuid kahjuks 2 eksimust kaitses mängu ülessehitusel said määravaks, mille vastased oskuslikult kohe ära kasutasid ja ühe veel mänguolukorras meie väravavõrku toimetasid. Nii, et pidime tunnistama vastase 3-0 paremust.
Kolmandas alagrupi mängus oli vastaseks HJK/Arabianranta Sinine. See oli mäng kus pidi selguma alagrupi teine koht, et pääseda mängudele 1-8 koht. Seega oli mäng suure kaaluga, aga selle kaalukausi pöörasid Tabasalu pallivõlurid 1-0 võiduks. Uskumatult kauni rünnakuga, mis lõppes ilusa tsenderdusega ja peaga löödud palli toimetamisega postipõrkest väravasse 🙂 Söödu andjaks oli Emil ja värava vormistas Stenver.
***
Selle tulemusega oli meil alagrupis koos 6p ja teine koht!
Juba sellega sooritusega olid poisid hakkama saanud suure asjaga 🙂
Aga nagu öeldakse saab siit ainult edasi minna ja mõte medaliga kojusõita oli rohkem kui magus.
Järgmisel päeval ootas meid veerandfinaalis ees oma alagrupi täiseduga (väravate vahega 7-1) ja 9p. võitnud Gnistan.
Oli oodata rasket mängu ja nii ka läks. Mõlemad võistkonnad väärisid üksteist, sest mäng lõppes tulemusega 1-1 ning võtja tuli selgitada penaltiseerias. Selles olid Tabasalu mängumehed kindlamad ja lõid kõik kolm penaltit sisse (Stenver, Oliver, Kalle). Vastase teise löögi tõrjus meie “ankur” Aleksandr alias Sass ja edasipääs oli meie p.3-2!!!
Poolfinaal siit me tuleme!!! 🙂
Poolfinaalis tuli meile vastaseks järjekordne alagrupi võitja NJS/Must, kes lõpetas alagrupi samuti väravate vahega 7-1 ja kogus 7p.
Mäng osutus väga võrdseks, voolavaks ja väravaterohkesks ning jäime ka mingiks hetkeks kaotusseisu 1-2, aga oskusliku tegutsemisega rünnakute lõpetamisel tulime kaotusseisust välja ja vormistasime võidu
3-2 ja FINAAL!!!
Finaali vastaseks oli VPS J/Must.
Jällegi andsid Tabasalu poisid vastasele mõista, et finaalikoha olid nad auga välja mänginud ja seda tõestas ka mängupilt. Kahjuks õnnestus vastasel siiski üks kena rünnak väravaks vormistada, millele meil enam vastust võtta ei olnud ja finaali võit jäi Soome.
Sellegipoolest super esitused poiste poolt ja turniiri teine koht! 🥈
Turniiril osalesid; Aleksandr, Karl Sebastian, Lukas, Oliver Hendrik, Kalle, Stenver, Frank, Oliver, Robin, Emil, Rafael.
***
Suured tänud ka lapsevanematele, kes turniiril abiks olid ja kaasa elasid!
Üks sats, üks süda, Tabasalu!

Facebooki kommentaarid