Üks sats, üks süda
JK TABASALU

JK Tabasalu esindusmeeskonnaga liitub kogenud ääreründaja Markus Vaherna!

UUS TÄIENDUS! ⚽️

JK Tabasalu esindusmeeskonnaga liitub kogenud ääreründaja Markus Vaherna!

Peatreeneri Risto Sarapiku sõnul on tegu hiilgava täiendusega. “Markus on meile väga hea täiendus just ründefaasi. Ta on suurepärase suhtumise ja eeskujuliku töökultuuriga mängija, kes toob meie noorde kollektiivi vajalikku kogemust. Lisaks on ta väga hea eeskuju meie noormängijatele.”

Markus võtab liitumise kokku järgnevalt: “Otsustasin Tabasaluga liituda kuna näen klubis suurt potentsiaali ja tahaksin klubi arengusse oma jälje jätta. Loodetavasti toon meeskonda uut värskust, kogemust ja tahet võita. Soov on Tabasalu kogukonnale ja fännidele pakkuda meeliülendavaid emotsioone.”

Tere tulemast Tabasallu, Markus! 🙂

Facebooki kommentaarid