Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Täna tõid meie mehed Maarjamäelt 3 punkti koju!

✨Täna tõime Maarjamäelt kolm punkti koju!💪

Ei saa öelda, et mäng oleks pilvitu olnud.
22. minutil jäime 0-1 kaotusseisu ja sama seisu pealt mindi poolajal riietusruumi. Tabasalu poolehoidjatele hakkas päike pilve tagant piiluma 51. minutil, kui Joosep seisu viigistas, Tomi 79. minutil löödud värava peale julges fännklubi juba uljamalt rõõmustada🙌


⚽️Joosep Põder
⚽️Tomi Linde
***
Joosep Põder: “Tegime suurepärase mängu, võitlesime kõik lõpuni ja suutsime oma võimalused ära lüüa. Esimesel poolajal ei saanud enda mängu käima nii nagu tahtsime, aga teisel poolajal parandasime oma vead ja suutsime võõrsilt punktid koju tuua. Täname kõike fänne, kes kohale tulid!”

Treener Alan Arruda: “We knew that the game will be very hard and 1st half didn’t work well for our game, during the break we brought out different game plan, that worked better. Players dedication was amazing, everybody gave 100% on the field and our players deserved this victory!”
***

Keerulisest algusest võiduni jõuda on erakordselt magus, onju?! 🤩
Aitäh kõigile, kes kaasa elama tulid! Teid oli kuulda! 💙
***


🔵Meeskonna järgmine vastane on Tallinna FC Flora U21

🗓️ 02.10
🕖 19:00
📍@ Tabasalu Arena

Tule toetama! 🥁
#ükssatsükssüda