Üks sats, üks süda
JK TABASALU

2014 sinine grupp saavutas Saku Cupil II koha!

2014 sinine grupp osales treener Erki Kesküla juhendamisel Saku Cupil🥈🙌
Laupäeval võeti väravate vahega 16:2 alagrupi kindel võit:
vs FC Flora valged 9:0
vs FC Kuressaare 3:2
vs Maardu LM 4:0
Tänane poolfinaal JK Noovaga oli nii tasavägine, et finalist tuli selgitada penaltitega. Jalkajumal oli meie poolt ja Tabasalu jõudis FINAALI! Tuline heitlus TJK Legioniga esikoha eest lõppes taaskord penaltitega, kuid siin sai meie õnn otsa.

***

Treener Erki kokkuvõte turniirist: “Nädalavahetusel (7.-8.okt.) sai teoks Saku Cup 2014.a.s. poistele. Tegu oli B-taseme turniiriga. Osalema oli registreerunud 16 võistkonda, kes jagati nelja 4-liikmelisse alagruppi. JK Tabasalu paigutus C-alagruppi koos FC Flora/valgete, FC Kuressare ja Maardu LM-iga. Kahjuks taas koos Kuressaare ja Maarduga (nendega on ikka mängitud) aga loos on loos.

Seekord ei soosinud ilmataat turniiri toimumist aga korraldatud see sai. Poisid olid tublid. Alustasime FC Flora/valgete vastu ja saime suure 9:0 (3:0) võidu. Flora poisid olid tõenäoliselt 2015.a.s. Teises mängus FC Kuressaare vastu oli mängus mõningast rabedust ent 3:2 (1:0) suutsime siiski oma paremuse maksma panna. Alagrupi viimane vastasseis oli Maardu LM-ga ja saime viimase aja veenvaima võidu nende üle 4:0(3:0).

  Võit alagrupis tähendas, et pääsesime pühapäeval toimunud poolfinaali, kus vastaseks JK Noova Jõhvist. Pääsesime küll 1:0 juhtima ning võimalusi edu suurendamiseks oli veelgi…Mõningane peataolek avapoolaja teises pooles ja olime hoopis ise 1:2 taga. Tubli ponnistuse tulemusena aga suutsime mängu lõpus väravani jõuda ja viigistada. Penaltites oli õnn meie poolel ja 2:1 edu tagas finaalipääsu. Kaks tõrjet tegi meie väravavaht Gregor.

Finaal oli tõeline triller. Vastas oli tavaliselt A-taseme turniiridel osalev TJK/Legion. Lõpuvile kõlades oli seis 5:5(1:1). Sedapuhku pidime aga penaltiseerias vastase 5:6 paremust tunnistama.

Pea on vaja püsti hoida ja trennides edasi pingutada. Treener on väga rahul tehtud pingutusega. Suur aplaus ka lapsevanematele kaasa elamast! “

***

Teine koht ja suurepärased mängud – on põhjust uhke olla!💙
Hea töö, kutid ja treener Erki!👏👏👏
Poisid: Ferdinand Hunt, Gen Andre Jegorov, Gregor Kalam, Henri Alari Lehtla, Jonatan Rosenbaum, Kenert Toomväli, Markus Eisler, Pärtel Tingas, Romet Aja, Villiam Pajuste, Zeke Patrik Rohtsalu.
Fännklubi oli võimas ja elas häälekalt kaasa! Aitäh teile!🤗

 

Facebooki kommentaarid