Üks sats, üks süda
JK TABASALU

2014 sinise grupi ENMV hooaeg läbitud ilma ühegi kaotuseta!

Meie 2014 sinine grupp treener Erki Kesküla juhtimisel on lõpetanud oma Eesti Noorte Meistrivõistluste hooaja väga suurepäraste tulemustega: kokku 14 mängu, millest 12 võitu ja 2 viiki 👏💪⚽️

***

Treener Erki kokkuvõte hooajast: “JK Tabasalu 2014 sinise grupi jaoks on nüüd U10 B-taseme Eesti noorte meistrivõistlused lõppenud. Neljas osavõistlus toimus Nõmme Kalju eestvõttel Hiiu staadionil. Võib öelda, et meie jaoks oli 4.osavõistlus taas edukas. Alustasime küll võitlusliku 2:2 viigiga Maardu Linnameeskonna vastu, ent siis saime 3 suureskoorilist võitu: FC Kuressaare/kollane alistus 6:0, Nõmme Kalju II 8:1 ja FC Kuressaare/sinine 11:0.

Olulisem kui tulemused on siiski see, et iga treeninggrupi liige sai anda oma panuse. Kokku sai 4 etapi jooksul mängitud 14 mängu, millest võitsime 12 ja viigistasime 2. Tuleb tõdeda, et teatud jalgpallilistes oskustes oleme teinud sammu edasi aga väga-väga pikk tee on ees. Kindlasti sain treenerina infot, et mõningatel kordadel tuleks nüüd keerata pilk ka A-taseme turniiride suunas. Jätkame treeningutega…”

***

Hea töö poisid ja treener Erki 🥳👍⚽️

Täname ka kõiki fänne, kes igal mängul poisse toetasid ja neile kaasa elasid🙏💙

💙Üks sats, üks süda, Tabasalu!💙

***

2014 S grupi koosseis: Ferdinand Hunt, Frank William Kruus, Gen Andre Jegorov, Gregor Kalam, Henri Alari Lehtla, Johannes Sumberg, Jonatan Rosenbaum, Kenert Toomväli, Markus Eisler, Martin Volgin, Pärtel Tingas, Romet Aja, Villiam Pajuste, Zeke Patrik Rohtsalu.

Treener Erki Kesküla