Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Esindusmeeskond võttis kodupubliku toetusel vajalikud punktid

Milline mäng ja melu oli täna Tabasalu Arenal! 🤩

Esindusmeeskond võttis kodupubliku toetusel vajalikud punktid💪

Juba seitsmendal minutil skooris nr 7 särki kandev Joosep. Sigvard jäi särgi numbrit arvestades minuti hiljaks, lüües oma kolli kolmeteistkümnendal minutil 😉 Alan leidis, et topelt ei kärise ja paugutas 24. minutil löödud väravale teise poolaja avaminutil kindluse mõttes ühe veel lisaks 👍

⚽️ Joosep Põder
⚽️ Sigvard Suppi
⚽️⚽️ Alan Nahk

Alan Nahk: “Tegime suurepärase mängu, lõime oma võimalused ära ja kaitses olime kindlad. Poisid pingutasid ja andsid endast maksimumi. Arvan isiklikult, et see oli hooaja parim mäng, mis meil on olnud. Täname kõiki fänne, kes kohale tulid!”

Treener Alan Arruda: “Amazing performance from our team, today everything worked good from 1st to last minute. Great 3 points!”

Suur aitäh Tabasalu fännidele! 👏
Täna oli tunda õigeid võnkeid nii platsi peal kui platsi ääres! 💙