Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Karikahirm JK Tabasalu võttis järjekordse Premium liiga satsi 449 pealtvaataja ees julgelt ette, langedes alles lisaajal!

Tere, hea klubiline!

Krõbedal kolmapäeva õhtul võõrustas meie esindusmeeskond Tipneri karikavõistluste 1/16-finaalis Paide Linnameeskonda. Kuna lähiminevikust on ette näidata vinged etteasted Nõmme Kalju FC ja JK Narva Transi vastu, elas kõikide tabsikate hinges lootus – ehk õnnestub jonnakalt mängida ka järvamaalaste närvikavaga. Ja õnnestus!

***

Kohtumine kulges kohati küll enam kõrgseltskonnast pärit Paide taktikepi all, ent avapoolaeg tabloole muutust ei toonud – 0:0. Teise kolmveerandtunni alguses surus Tabasalu vastase oma poolele, ähvardades korduvalt, et meie lööme esimesena! Paraku see ei õnnestunud ning 67. minutil kõksas vastane palli hoopis Tabasalu võrku. 449 pealtvaatajat võõrustanud Arena jäi haudvaikseks.

Loodus tühja kohta ei salli, ei palliplatsi ääres ega tablool. Vaikus täitus üsna pea Tabasalu Ultrate juhitud lauluga, mis veenis, et miski pole veel lõppenud. Selle krooniks tekitas kodumeeskond Paide kastis korraliku segaduse ja palli keresse saanud Alan Nahk lõi 84. minutil seisu tagasi võrdseks – 1:1! LISAAEG!!

Viimasel pooltunnil käristas Paide edumaa aga sisse, viimased jõuvarud kokku kogunud Tabasalu punnis vastu. Punnis ja punnis, aga kahte väravat ära hoida ei suutnud. Meie esindusmeeskonna teekond karikasarjas lõppes küll 1:3 kaotusega, ent võimsat esitust see skoor ei varjuta. Pea püsti!

Mängija Joosep Põder: “Tegime, mis me suutsime, kuid kahjuks jäi natuke puudu. Terve meeskond võitles isuga ning andsime endast kõik, lõpus Paide võttis kogemuse pealt ikkagi võidu. Suur aitäh fännidele, kes kaasa elasid!”

Mängija Valeri Makarov: “ Enne mängu oli juba selge, et palliga hakkavad nemad mängima ja meie osaks jääb usin kaitsetöö ja üleminekud rünnakule. Saime täna Paide käikudega edukalt hakkama ja suutsime sellest mängust vinge lahingu korraldada! 120 minutit kõrgliiga tempos osutus seekord liiast. Sellegi poolest väga hea meel on, et viimastes karikamängudes oleme südikalt kõrgliiga võistkondade vastu suutnud mängida ja Tabasalu Arenal kogukonnaga koos neid kaasahaaravaid karikamänge pidada. Aitäh kõigile, kes valjult või mitte nii valjult kaasa elasid!”

Peatreener Risto Sarapik: “Suured tänud poistele tubli pingutuse eest ja publikule ilma tingimusteta tugeva poolehoiu eest! Olen rahul mängijate tahtmise ja panusega, aga pole rahul tulemusega! Juba sellel pühapäeval kell 19:00 ootaks kõiki neid pealtvaatajaid, kes täna mängul olid jällegi Tabasalu staadionile, kui kohtume Esiliigas Viimsiga.”

Aitäh kõigile kolmapäevase õhtu eest!

Üks sats, üks süda, Tabasalu!💙

 

Foto: Mihkel Naukas

Facebooki kommentaarid