Üks sats, üks süda
JK TABASALU

2013 sinise grupi tihe nädalavahetus kandis vilja

Reedel, 24.11 osales 2013 sinine grupp treener Rainis Maasingu juhendamisel FC Flora poolt korraldatud Nike Cup´il, U-12 A- taseme turniiril ning laupäeval 25.11 osalesid nad Nõmme Talveliiga I etapil, B-taseme turniiril Männikul.

Treener Rainise kommentaar: “Poisid mängisid Flora Nike Cupil esimest korda 9 vs 9 ja suluseisu reegliga. Kõik vastased olid tugeva tasemega ning mängud pingelised, täpselt see mida arvasime ning soovisime. Jäin poiste esitlusega rahule, sellised mängud näitavad hästi ära, kuidas mängijad individuaalselt hakkama saavad ning milline on võistkonna vaim rasketel hetkedel. Kokkuvõttes 8.koht, poisid olid tublid, nagu klassikud ütlevad, … siit on hea edasi minna!

Täna, 25.11 sai osaletud ka teisel turniiril, Männiku hallis, kus toimus Nõmme Talveliiga I etapp. Sellel korral mängisime B-tasemel. Võrreldes eelmise A-taseme turniiriga domineerisid meie poisid kõikides mängudes ning I etapi kokkuvõttes saavutati 4 võidu ja 1 viigiga I koht.”

 

Hea töö poisid ja treener Rainis! Täname kõiki kaasaelajaid!