Üks sats, üks süda
JK TABASALU

JK Tabasalu on 11

🥳JK Tabasalu on 11!🎉

Täna tähistame uhkusega JK Tabasalu sünnipäeva! Klubi, mis sai alguse 36 asutajaliikme visioonist ja pühendumusest. Unistus jalgpalliklubi loomisest on kasvanud tugevaks ja edukaks tegelikkuseks.

Tahame avaldada sügavat tänu Teile, asutajaliikmed, kes Te panustasite oma aega, energiat ja kirge selle klubi rajamisse. Teie visioon on kandunud aastate jooksul edasi, muutes JK Tabasalu mitte ainult jalgpalliklubiks, vaid ka kogukonna südameks.

Klubi sünnipäeva puhul soovime õnnitleda kõiki klubi liikmeid, treenereid, sponsoreid ja toetajaid. Iga panus, olgu suur või väike, on aidanud kujundada meie ühist ajalugu. Jätkakem koos teekonda ja olgem uhked selle üle, mida oleme ühiselt saavutanud.

Palju õnne meile!
Üks sats, üks süda💙