Üks sats, üks süda
JK TABASALU

Klubi tänab esindusnaiskonda tüürinud Martinit ja Kerstenit

💙Kogu klubi tänab! 💙

Martin ja Kersten lahkuvad esindusnaiskonna tüürilt, kõikide asjaosaliste taskud tänutundest pungil. 🤗
***
Juhatuse liige Viktor “Viki” Kiolein: “Martin ja Kersten tegid midagi enneolematut – võtsid treenida pisikesed tüdrukud ja viisid nad ennastsalgava töö tulemusena Eesti naiste tippude hulka!
Martini ja Kersteni kirg jalgpalli vastu ning nende pühendumus ja oskus mängijaid motiveerida on kogu klubile eeskujuks! Nullist sajani – Martin ja Kersten said sellega hakkama! Olge südamest tänatud!”
***
Martin: “Olen klubis 9 aastat tegelenud tüdrukute ja naiste jalgpalli arendamise ja populariseerimisega. Mõeldes tagasi treeneritöö algaastatele, mil alustasin tüdrukute treenimisega, olen praegu siiralt üllatunud, kui tormiline ja äkiline on olnud tüdrukute jalgpalli areng. On olnud palju meeldejäävaid hetki, mälestusi, mis ei unune. Tüdrukud on olnud erakordselt töökad ja tublid. On olnud kuhjaga emotsioone – palju rõõmu ja pisaraid.
Olen väga tänulik oma õpilastele/kasvandikele, kellest on sirgunud ja sirgumas eeskujulikud, lootustandvad sportlased, kes on olnud väga sihikindlad ja koostöövalmid. Paljud neist on valitud esindama meie rahvuskoondisi, mille üle saan südamest rõõmu ja uhkust tunda.
Suured tänusõnad lastevanematele, kes on toetanud tüdrukuid sel teekonnal ja olnud neile kui ka mulle suureks abiks ja toeks.
Kiitus Tabasalu klubile ja kolleegidele, kes on kaasa aidanud tüdrukute ja naiste jalgpalli edendamisele ning tänu millele on jalgpalli areng meie klubis olnud üks Eesti kiiremaid.
Soovin kogu võistkonnale jätkuvat võitlusvaimu ja koostöövalmidust ning kõike paremat! Edu ja õnne! Ükssatsükssüda.”
***
Kersten: “Tahaks tänada kõiki mängijaid, lapsevanemaid ja treenereid, kellega läbi aastate koostööd on tehtud. Naiskonna puhul on tegemist äärmiselt talendika võistkonnaga, kellelt ootaks lähiaastatel suurt medalisadu. Edu kõigile! Aitäh!”
***
PS! Martin juhendab uuel hooajal poiste U13 ja U19 gruppe ehk jääb meie juurde JK Tabasallu 👊🏻
Fotod: Imre Pühvel & Katariina Peetson / jalgpall.ee & Jana Pipar & Mihkel Naukas