Üks sats, üks süda
JK TABASALU

U17 poisid said Aastalõputurniiril kaela hõbemedalid

🤩JK Tabasalu U17 poisid said Aastalõputurniiril kaela hõbemedalid!🥈 Oli see vast turniir!
Äärmiselt tasavägises rebimises jäädi võitjaks tulnud FC Nõmme Unitedile punktitabelis alla kõigest ühe punktiga ja edestati kolmandal kohal platseerunud FC Tallinnat vaid omavahelise mängu tulemusega.
***
Treener Valeri Makarov: „Turniir algas meie jaoks raskemalt kui oleks oodanud – kaotasime kaks mängu ja omavaheline kokkumäng polnud ka just eriti voolav. Aga nagu näitasid ka tulemused, siis suure võitluse ja tahte pealt suutsime viimased kolm mängu võita ja see tagas medali.”
***
Lõpp hea, kõik hea!
Hea töö, kutid ja Valeri! 👏👏👏
Rohkem infot U17 turniiri tulemuste kohta saab vaadata SIIT
Fotod: Liisi Troska / jalgpall.ee